24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Percheziţii în Capitală, la o rețea de proxenetism şi prostituţie de...

UPDATE. Percheziţii în Capitală, la o rețea de proxenetism şi prostituţie de lux. Vizat și Viorel Lis. 27 de persoane, audiate, 7 reținute

UPDATE. Polițiștii urmăresc rețeaua infracțională de peste patru luni. 27 de persoane sunt duse la audieri, la Poliția Capitalei. 7 persoane au fost reținute.

În fapt, în perioada decembrie 2013 – martie 2014, poliţiştii Capitalei au documentat activitatea infracţională a unui grup de persoane, specializat în fapte de prostituţie şi proxenetism, care ar fi acționat în municipiul Bucureşti.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii bucureşteni au constatat faptul că, membrii grupării, sub forma unei afaceri tip salon de masaj erotic şi escorte, ar fi introdus în hotelurile de lux din centrul Capitalei femei, care, în urma întreţinerii unor relaţii de natură sexuală cu bărbaţi cazaţi în unităţile hoteliere, ar fi obţinut sume importante de bani în valută.

În urma acestei acţiuni, poliţiştii bucureşteni de investigaţii criminale au depistat şi condus, la sediul Poliţiei Capitalei, 27 de persoane bănuite de săvârşirea unor astfel de infracţiuni.

Cercetările sunt continuate de către poliţiştii bucureşteni, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism, cu şapte persoane în stare de reţinere, urmând a fi prezentate magistraţilor.

 —

Poliţiştii fac percheziţii la 16 adrese, fiind vizaţi membrii unei reţele suspectate de proxenetism şi prostituţie de lux, care funcţiona sub paravanul unor saloane de masaj erotic, au declarat, marţi, oficiali din Poliţia Capitalei, informează Mediafax.

Potrivit B1 TV, percheziții au fost efectuate și la casa fostului primar general al Capitalei, Viorel Lis.

Peste 30 de persoane vor fi duse pentru audieri la sediul Poliţiei Capitalei, doar la una dintre adrese fiind găsite 12 tinere.

Potrivit anchetatorilor, tinerele primeau de la clienţi 100 de euro pentru o partidă de sex şi 600 de euro pentru o noapte.

Cele mai citite

Julian Assange, liber, după un acord cu justiția americană

Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, a pledat miercuri culpabil de încălcarea Legii americane privind spionajul în faţa unui tribunal din Insulele Mariane de Nord, un...

Pledoaria lui Petre Mihai Băcanu pentru curaj

Astăzi, în Aula Bibliotecii Academiei Române, ora 12:00, Petre Mihai Băcanu va răspunde cititorilor săi dacă a meritat să facă pușcărie pentru un popor...

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...
Ultima oră
Pe aceeași temă