7.3 C
București
joi, 29 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Un protestatar cu un steag palestinian și-a dat foc în fața...

VIDEO. Un protestatar cu un steag palestinian și-a dat foc în fața consulatului israelian din Atlanta, Georgia

Un protestatar cu un steag palestinian și-a dat foc vineri (1 decembrie) în fața consulatului israelian din Atlanta, Georgia, au anunțat autoritățile.

Persoana, pe care oficialii nu au identificat-o, se află în stare critică, a declarat șeful poliției Darin Schierbaum, în cadrul unei conferințe de presă. “Credem că a fost un act de protest politic extrem”, a spus șeful.

Protestatarul a ajuns în jurul orei 12:17 la clădirea de birouri, care găzduiește consulatul, precum și mai multe întreprinderi, și a folosit benzină, a declarat poliția.

Un agent de securitate care a încercat să intervină a fost, de asemenea, rănit. “Ambele persoane au suferit arsuri, agentul de securitate a fost ars atât la încheietura mâinii, cât și la picior”, a declarat șeful pompierilor.

Israelul și-a reluat ofensiva militară în Gaza, după ce discuțiile pentru prelungirea unui armistițiu de o săptămână au eșuat.

Israelul a jurat să anihileze Hamas după ce gruparea militantă a atacat sudul Israelului la 7 octombrie, ucigând 1.200 de persoane și luând 240 de ostatici, potrivit bilanțului israelian, dintre care zeci au fost eliberați în timpul armistițiului.

Peste 15.000 de locuitori din Gaza au fost uciși în timpul asaltului israelian, spun oficialii palestinieni, care a distrus o mare parte din enclavă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Curtea Supremă a SUA se va sesiza în problema imunității penale invocate de Donald Trump

Curtea Supremă a Statelor Unite(SUA) a acceptat miercuri să se sesizeze în problema imunităţii penale invocate de Donald Trump şi să o examineze la...

Zeci de percheziții, în dosare privind trafic de droguri, evaziune fiscală și spălarea banilor. VIDEO

Poliţia efectuează, astăzi, 80 de percheziţii domiciliare în dosare penale pentru trafic de droguri, evaziune fiscală, contrabandă, spălarea banilor, tulburarea ordinii şi liniştii publice,...

Statul eşuat se vede altfel din balconul Palatului Cotroceni

Zilele trecute am aruncat un ochi pe site-ul Administraţiei Prezidenţiale, cu gândul să aflu ce mai face preşedintele pentru țară. Habar nu am...
Ultima oră
Pe aceeași temă