11.3 C
București
marți, 27 februarie 2024
AcasăVideoVIDEO. Un avion rusesc care transporta prizonieri de război ucraineni s-a prăbușit

VIDEO. Un avion rusesc care transporta prizonieri de război ucraineni s-a prăbușit

Un avion de transport militar rusesc Ilyushin Il-76 s-a prăbușit miercuri în apropierea graniței ucrainene, iar agenția de știri de stat RIA a citat Ministerul Apărării care a declarat că acesta transporta 65 de prizonieri de război ucraineni care urmau să fie schimbați cu prizonieri ruși.

Avionul transporta 74 de persoane, inclusiv șase membri ai echipajului și trei gardieni, în momentul prăbușirii, a precizat RIA, citând ministerul apărării. Nu au existat informații imediate cu privire la cauză.

Andrei Kartapolov, deputat în parlamentul rus și general în retragere, a declarat în timpul unei sesiuni parlamentare că avionul a fost doborât de trei rachete. El nu a precizat care a fost sursa informațiilor sale.

Reuters nu a putut verifica imediat detalii despre cine se afla la bord, dar Rusia și Ucraina fac în mod regulat schimb de prizonieri de război. Ministerul Apărării și forțele aeriene ucrainene nu au răspuns imediat la solicitările de comentarii.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Palestina: Mahmoud Abbas a acceptat demisia guvernului lui Mohammed Shtayyeh

Preşedintele Autorităţii Palestiniene, Mahmoud Abbas, a acceptat luni demisia guvernului premierului Mohammed Shtayyeh, a anunţat preşedinţia într-un comunicat, relatează AFP, preluat de agerpres.ro. "Preşedintele a...

Boom imobiliar în Buzău după desființarea ariei protejate a Pădurii Crâng

Județul Buzău a devenit subiectul unui scandal major în urma desființării pădurii și parcului Crâng, cea mai mare pădure parc din estul Europei,...

S-a descoperit ascunzătoarea lui Big Brother de la Bruxelles!

Cititorii noștri sunt deja familiarizați cu ceea ce înțelegem noi prin sintagma “statul de drepți,” un antonim al statului de drept - ființând ca...
Ultima oră
Pe aceeași temă