16.6 C
București
sâmbătă, 27 mai 2023
AcasăInternaționalVIDEO: Pod prăbușit în urma cutremurului din Taiwan

VIDEO: Pod prăbușit în urma cutremurului din Taiwan

Imagini filmate cu drona au arătat un pod prăbușit în urma unui cutremur cu magnitudinea 6,8 care a lovit sud-estul Taiwanului duminică (18 septembrie) după-amiază.

Cutremurul de duminică a provocat prăbușirea podului Gaoliao din comitatul Hualien. De asemenea, mai multe clădiri au fost avariate, iar vagoane de tren au deraiat.

Biroul meteorologic din Taiwan a precizat că epicentrul a fost în comitatul Taitung și a urmat unui cutremur cu magnitudinea de 6,4 grade, produs sâmbătă (17 septembrie) seara în aceeași zonă, care nu a provocat victime. Departamentul de pompieri din Taiwan a declarat duminică că o persoană a murit și 146 au fost rănite în urma cutremurului.

Cutremurul a putut fi resimțit în tot Taiwanul, a precizat biroul meteorologic. Clădirile s-au zguduit pentru scurt timp în capitala Taipei, iar replici au continuat să zguduie întreaga insulă.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă