1.1 C
Bucharest
Monday, 11 December 2023
HomeVideoVIDEO: Palestinienii au organizat funeralii pentru două persoane ucise în Cisiordania

VIDEO: Palestinienii au organizat funeralii pentru două persoane ucise în Cisiordania

Palestinienii au participat duminică (24 septembrie) la funeraliile a doi palestinieni uciși de forțele israeliene, printre care un luptător al grupării islamiste Hamas, în timpul unui raid într-o tabără de refugiați din Cisiordania ocupată.

Forțele israeliene au efectuat un raid în tabăra Nur Shams, în apropiere de orașul Tulkarm, la primele ore ale dimineții de duminică, declanșând un schimb de focuri de ore cu luptătorii palestinieni, au declarat martorii.

Armata israeliană a declarat că a desfășurat o “activitate antiteroristă” în tabără, a dezmembrat un centru de comandă operațional, dotat cu computere și camere de supraveghere, și a descoperit zeci de dispozitive explozive și componente pentru fabricarea de bombe.

Hamas, care și-a extins raza de acțiune de la baza sa din Gaza până în Cisiordania, a declarat că unul dintre bărbați, Osaid Abu Ali, în vârstă de 21 de ani, era membru al aripii sale armate.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
00:00:47

VIDEO. Alegeri prezidențiale în Egipt

Egiptenii au ieșit la vot, duminică, 10 decembrie, în cadrul alegerilor prezidențiale. Abdel Fattah al-Sisi are șansa la un al treilea mandat la putere,...

SUA și UE vor creșterea exporturilor de cereale ale Ucrainei, prin România

O nouă reuniune dedicată facilitării exporturilor de cereale ale Ucrainei s-a desfășurat în România, la Tulcea, cu participarea unor oficiali ai României, Ucrainei, Republicii...
Ultima oră
Pe aceeași temă