2.8 C
București
sâmbătă, 3 decembrie 2022
AcasăInternaționalVIDEO: Douăzeci de morți în urma unui accident dintre un autobuz și...

VIDEO: Douăzeci de morți în urma unui accident dintre un autobuz și o cisternă petrolieră în Pakistan

Un autobuz care circula cu viteză s-a ciocnit cu o cisternă de petrol în Pakistan, ucigând 20 de persoane în cursul nopții, au declarat oficiali ai poliției și ai serviciilor de salvare.

Potrivit unui oficial din poliție, Imran Shaukat, se pare că cele trei autobuze se întreceau, iar unul dintre ele a intrat în plin în cisternă.

Accidentul a declanșat un incendiu care a cuprins atât cisterna, cât și autobuzul, a adăugat el. Cisterna de petrol a fost arsă fără a putea fi identificată pentru a se stabili cărei companii îi aparține, a mai spus el.

Operatorul autobuzului a fost identificat ca fiind compania de autobuze Daewoo. Un angajat care a răspuns la telefon la biroul Daewoo din Lahore a confirmat că autobuzul său a fost implicat în incident și că șoferul se afla printre cei morți.

Morții și răniții au fost transportați la spitalul Nishtar din Multan. Șase pasageri au supraviețuit, a declarat un oficial al serviciului de salvare pentru Dunya TV.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă