17.3 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024
AcasăVideoMama soldatului american Travis King care a trecut granița în Coreea de...

Mama soldatului american Travis King care a trecut granița în Coreea de Nord: „Îmi doresc doar fiul înapoi”

Mama soldatului american care s-a despărțit de un grup de turiști și a străbătut granița puternic fortificată cu Coreea de Nord a cerut oamenilor să se roage pentru întoarcerea în siguranță a fiului ei miercuri (19 iulie), potrivit Reuters.

„ Îmi vreau doar fiul înapoi. Adu-mi fiul acasă. Adu-l pe fiul meu acasă și roagă-te. Roagă-te ca el să se întoarcă”, a spus Claudine Gates în afara casei ei din Wisconsin, însoțită de un prieten și unchiul lui King, Myron Gates.

Myron Gates a cerut mass-mediei confidențialitate și a amânat toate întrebările puse pentru răspunsurile ce ar trebui date de armata americană.

Coreea de Nord a păstrat tăcerea joi (20 iulie) în legătură cu soldatul Travis T. King, care a trecut granița cu două zile mai devreme, ducând Washingtonul într-o nouă dilemă diplomatică, într-o perioadă de tensiuni sporite în peninsula coreeană.

Oficialii americani au declarat că Phenianul nu a răspuns comunicării armatei americane despre King.

Presa de stat din Coreea de Nord, care a relatat în trecut despre detenția cetățenilor americani, nici nu a comentat incidentul până acum.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Introducere în lumea lansetelor feeder

Pescuitul la feeder a devenit una dintre cele mai apreciate tehnici de pescuit în rândul pescarilor profesioniști și amatori din România. Atracția pentru această...

CSM amână soluţionarea cererii de suspendare din funcţie a judecătoarei din dosarul în care este implicat Vlad Pascu

Secţia pentru judecători în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii a amânat, miercuri, pentru data de 24 aprilie, soluţionarea propunerii Inspecţiei Judiciare de...

Dacă luptătorii împotriva cancerului sunt antrenați, de ce luptătorii împotriva propagandei sunt uciși?

Dacă limfocitele T-Helper pot fi antrenate în laborator pentru a lupta împotriva cancerului, de ce nu ar exista un factor imun și contra propagandei,...
Ultima oră
Pe aceeași temă