21.9 C
București
marți, 6 iunie 2023
AcasăVideoArestare în Coreea de Sud pentru uciderea unor copii găsiți în valize...

Arestare în Coreea de Sud pentru uciderea unor copii găsiți în valize în Noua Zeelandă

Poliția din Coreea de Sud a făcut o arestare, joi, a unei femei acuzată de uciderea a ceea ce se crede că sunt cei doi copii ai săi, ale căror rămășițe au fost găsite în valize, în Noua Zeelandă, luna trecută.


Poliția din Coreea de Sud a arestat joi o femeie suspectată că și-a ucis cei doi copii, după ce rămășițele lor au fost găsite în valize, luna trecută, în Noua Zeelandă, potrivit Reuters.


Femeia din Noua Zeelandă, născută în Coreea, de 42 de ani, este acuzată că a fugit în Coreea de Sud în 2018, după ce și-ar fi ucis copiii de 7 ani și 10 ani, de atunci, în Auckland.

O arestare a fost operată în Coreea de Sud după ce rămășițele a doi copii au fost descoperite în valize în Noua Zeelandă, într-o anchetă de omucidere


Noua Zeelandă a deschis o anchetă pentru omucidere după ce au fost găsite rămășițele copiilor.
Descoperirea sumbră a fost făcută de o familie care căuta în conținutul unui dulap pe care l-au cumpărat fără să-l vadă.


Femeia, care a negat acuzațiile de crimă, a fost arestată după ce agenția globală de poliție Interpol a emis o notificare roșie.
Noua Zeelandă are 45 de zile pentru a solicita în mod oficial extrădarea suspectului care neagă acuzațiile de crimă.

O valiză suspectă la Arad a pus pe jar geniștii și poliția

O valiză suspectă a fost semnalată marți seară în Piața Catedralei din Arad.

Un bărbat a sesizat, prin 112, prezența unei valize suspecte în Piața Catedralei. Aceasta ar fi fost abandonată de mai mult de 2 ore.

Polițiștii sosiți la fața locului au asigurat zona, fiind delimitat un perimetru de siguranță.

A fost solicitată echipa operativă, precum și geniștii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Timișoara, conform antena3.ro.

Această valiză suspectă, din centrul municipiului Arad, era goală și nu prezenta pericol
În urma primelor observații, s-a constatat că geamantanul, întredeschis, pare a fi gol, astfel că s-a procedat la deschiderea acestuia. Geamantanul era gol, informează Poliția Arad.

„Poliţiştii sosiţi la faţa locului au asigurat zona, fiind delimitat un perimetru de siguranţă. A fost solicitată echipa operativă, precum şi geniştii din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Timişoara. În urma primelor observaţii, s-a constatat că geamantanul, întredeschis, pare a fi gol, astfel că s-a procedat la deschiderea acestuia”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Livia Pescar.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

S-a inventat un nou sport. Campionatul European de Sex. Care sunt cele 16 probe, regulile și punctajul?

Sexul este acum oficial un sport în Suedia, așa că Federația Suedeză de Sex (SSF) a organizat și reglementat primul Campionat European de Sex. Federația...

3 idei de cadouri pentru cununia civilă

Cununia civilă este ocazia perfectă de a fi alături de prieteni și familie, pentru a sărbători dragostea și uniunea a două persoane speciale. Un...

LIVE UPDATE Rusia – Ucraina, ziua 468: Barajul de lângă Herson, aruncat în aer

UPDATE, ora 09:42: Barajul peste Nipru de la Nova Kahovka din regiunea Herson a fost aruncat în aer noaptea trecută. Ministerul ucrainean de Interne a...
Ultima oră
Pe aceeași temă