5.7 C
București
marți, 6 decembrie 2022
AcasăInternaționalA ieșit fum dintr-un avion care a luat foc la aterizare pe...

A ieșit fum dintr-un avion care a luat foc la aterizare pe aeroportul din Miami

Mai multe coloane de fum s-au înălțat dintr-un avion Red Air, după o aterizare de urgență, raportată recent pe Aeroportul Internațional din Miami.

Un avion de pasageri Red Air a alunecat de pe pistă și a luat foc în timp ce încerca să aterizeze pe Aeroportul Internațional din Miami, marți, relatează Reuters.

Potrivit presei locale, aeronava care sosea din Santo Domingo, Republica Dominicană, a efectuat o aterizare de urgență în jurul orei 17:30 (21:30 GMT), după ce a raportat o problemă la trenul său de aterizare.

Coloane de fum au ieșit dintr-un avion Red Air ce a aterizat forțat la Miami, dar toți cei aflați la bord au scăpat cu viață

Cei aproximativ 140 de pasageri și 11 membri ai echipajului care călătoreau la bord au fost evacuați. Rapoartele arată că patru persoane au suferit răni ușoare.

Două piste de la aeroport au fost închise în urma accidentului.

Avionul care a zburat ilegal în estul Europei ar fi avut ca destinație România

Avionul care a zburat ilegal prin mai multe țări din estul Europei ar fi avut ca destinație finală România. Această ipoteză reiese din datele zborului suspect, așa cum sunt ele cunoscute în acest moment.

Avionul a fost cumpărat din Lituania și avea număr de înmatriculare de Lituania. De acolo, el a zburat prin Slovacia și, se pare, prin cel al Poloniei. De acolo, el a trecut în spațiul aerian al Ungariei, unde a avut o scurtă escală, doar pentru realimentare. Escala a avut loc pe pista aeroclubului Hajdúszoboszló și a durat doar 15 minute. Din acel moment, aeronava civilă a fost interceptată de două avioane ale Forțelor Aeriene ungare. Partea maghiară a anunțat și partea română. Chiar dacă a reușit să intre în România, avionul a fost supravegheat strict, iar echipajul ar fi fost capturat, indiferent unde ar fi aterizat.

Urmărește România Liberă pe  Twitter, Facebook și Google News!

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Budăi, despre legea privind reglementarea pensiilor speciale: Există şi urmează să fie depusă în Parlament 

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat marţi, despre legea privind reglementarea pensiilor speciale, că există şi că urmează să fie depusă în Parlament, siguranţă...

Nouriel Roubini prevestește venirea mamei crizelor economice

Niciun economist de marcă sau vreo instituție de consultanță financiară nu s-a hazardat în predicții asupra viitorului. Economistul Nouriel Roubini, supranumit “profetul crizei,” riscă...

Budăi, despre legea privind reglementarea pensiilor speciale: Există şi urmează să fie depusă în Parlament 

Ministrul Muncii, Marius Budăi a declarat marţi, despre legea privind reglementarea pensiilor speciale, că există şi că urmează să fie depusă în Parlament, siguranţă...
Ultima oră
Pe aceeași temă