31 C
București
luni, 27 iunie 2022
AcasăTehnologieSistemele de ventilație GetAir de la Altecovent - de ce le veți...

Sistemele de ventilație GetAir de la Altecovent – de ce le veți prefera

Altecovent este acel magazin online care poate veni cu diverse soluții pentru casa voastră. Dacă multe persoane sunt interesate de decor, mobilier și finisaje atunci când își construiesc sau recondiționează casa, iată că sunt și alte aspecte mult mai importante de care trebuie să țineți cont. Sistemul de ventilație face parte dintre acestea.

Un aer cât mai curat într-o casă înseamnă că membrii familiei vor fi mai sănătoși, nu vor apărea probleme de respirație sau declanșarea unor alergii. De ce? Pentru că sănătatea noastră depinde foarte mult de calitatea aerului pe care îl respirăm. Nu degeaba în concedii preferăm drumețiile la munte sau excursiile la mare unde ne bucurăm de aer curat, departe de poluarea orașului.

Când alegi sistemul de ventilație?

Dacă începi să construiești o casă este ideal să te interesezi din timp și de sistemul de ventilație. Încă din etapa de proiectare acesta trebuie implementat în proiect astfel încât să fie aleasă o poziție cât mai bună, pentru a face față întregii suprafețe. În aceste cazuri sunt preferate sistemele centralizate. Asta pentru că sunt necesare sisteme de tubulatură integrate în pereții casei, deci este o lucrare mai complexă.

De la echipa Altecovent veți afla că atunci când este vorba despre recondiționarea unei case, când vreți să faceți niște îmbunătățiri la aceasta, recomandate ar fi sistemele descentralizate. Pot fi montate mai ușor și nu necesită atât de mult deranj, deci nu va fi așa de multă mizerie în casă. Plus că cei de la Altecovent sunt o echipă specializată care știe să realizeze orice proiect de acest gen cu minimum de deranj pentru clienți. Dispun de aparatură specială astfel încât să nu fie distribuit praful peste tot în casă.

Importanța sistemelor de tubulatură și ce ar trebui să mai știți despre acestea

Atunci când alegeți un anumit tip de ventilație trebuie să aveți în vedere și sistemul de tubulatura ventilatie pentru care optați. Tubulatura are rolul de a optimiza eficiența sistemului și poate avea o mare influență asupra zgomotului pe care acesta în produce. Puteți alege varianta potrivită pentru casa voastră cu ajutorul reprezentanților Altecovent.

Atunci când vorbim despre sistemele de tubulatură flexibile și semirigide puteți alege dintre două variante diverse, în funcție de diametrul pe care îl au. Prima variantă ar fi cea cu diametrul de 75 mm pe exterior și a doua variantă este cel de 90 mm. Profesioniștii în domeniu, cei de la Altecovent recomandă cea de-a doua variantă pentru că are o capacitate mai mare și sistemul va deveni mai silențios astfel.

Acordați atenție și la grila ventilatie pe care o alegeți, pentru că este la fel de importantă. Fiecare detaliu contează atunci când alegeți un sistem de ventilație pentru acasă. Descoperiți stocul vast de produse disponibile la magazinul online ventilatiecurecuperarecaldura.ro și cu siguranță veți găsi toate cele necesare.

GetAir – sistemele de ventilație descentralizate preferate de clienți

GetAir este unul dintre brandurile regăsite pe lista de produse a celor de la Altecovent. Un astfel de sistem este preferat în special pentru că izolează fonic foarte bine. În general sistemele descentralizate au zgomotul cu până la 70 dB, dar acest brand este recunoscut din acest punct de vedere.

Plus că sunt sisteme de calitate, foarte eficiente pentru orice casă dacă sunt montate în mod corect, așa cum vă sugerează specialiștii din domeniu. GetAir are și protecție împotriva vântului în partea de exterior și filtru împotriva insectelor, prafului. Este deci o variantă spre care să vă orientați.

Instalarea sistemelor de ventilație

Dacă ați trecut de etapa cu privire la alegerea sistemelor de ventilație înseamnă că grijile voastre sunt cele privitoare la montaj. Iată că în acest caz instalarea nu poate fi realizată de oricine pentru că sunt atât de multe aspecte de care trebuie să țineți cont și procese specifice, încât profesioniștii trebuie să vă ajute.

Echipa Altecovent poate fi alături de voi încă de la prima etapă, cea a alegerii sistemului potrivit, până la ultima, până ce utilizați propriu zis sistemul. Astfel că veți prefera să vă bazați pe o singură echipă de oameni care să vă ajute. Dispun de aparatura necesară și vă pot oferi o cotație de preț încă de la început. În acest sens va fi necesar să le trimiteți în formularul disponibil pe site un plan al casei și alte informații.

Cum vă ajută aceste sisteme?

În orice casă pot apărea probleme, indiferent dacă este vorba despre locuințe nou construite sau despre unele vechi. Poate apărea umezeală oriunde, din varii motive. Un sistem de ventilație vă ajută din mai multe puncte de vedere. În special previne apariția mucegaiului, a igrasiei din cauza umezelii.

Puteți avea parte de un aer cât mai curat în casă, fără să deschideți geamul. Chiar dacă mulți sunt de părere că atunci când deschid geamul aerisesc aerul din casă, nu fac decât să înlocuiască aerul viciat din casă, cu aer plin de noxe de afară.

Cei care locuiesc în centrul orașului nu au parte niciodată de aer curat în special din cauza fabricilor și a fluxului constant de mașini. În acest caz ideal ar fi un sistem de ventilație cu recuperare de căldură. Datorită filtrului de particule pe care îl are nu introduce în casă praf, spre exemplu. În plus, iarna, sistemele de ventilație aduc mari economii cu privire la costurile lunare pentru că aerul este filtrat, dar căldura rămâne în interior.

Astfel sistemele de încălzire nu trebuie să pornească și să reîncălzească complet casa atunci când aerisiți. Toate aceste aspecte, alături de alte avantaje de care puteți beneficia puteți descoperi pe pagina ventilatiecurecuperaredecaldura.ro. Au sute de produse care pot fi soluțiile optime pentru casa voastră, deci alegeți cu atenție exact ce aveți nevoie.

Pentru a vedea mai multe informații și toate produsele disponibile accesați site-ul www.ventilatiecurecuperarecaldura.ro sau luați direct legătura cu reprezentanții. Alegeți pentru familia voastră și pentru voi sistemele de ventilație potrivite pentru casa în care locuiți, astfel încât să respirați un aer cât mai curat zi de zi.

Contact: [email protected]

Cele mai citite

Peste 50% dintre profesori vor ieși la pensie în următorii 10 ani – analiză Frames

România se îndreaptă spre o criză de personal puternică în sectorul educației, în condițiile în care, în prezent, mai puțin de 1 din 10...

Moromeți, revin foncirea și fumărirea!

Deși veniturile bugetare au crescut cu 21,5% față de anul precedent, Agenția Națională de Administrare Fiscală trece de la 1 iulie la verificări în...

Ciucă: România face pași fermi spre independența energetică

România face pași fermi spre independența energetică și spre a deveni un exportator net de energie. Decizia SUA de a finanța cu 14 milioane...
Ultima oră
Pe aceeași temă