15.7 C
București
joi, 16 mai 2024
AcasăTechFOTO. UPDATE. Vosganian şi-a dat demisia din PNL, în urma presiunilor lui...

FOTO. UPDATE. Vosganian şi-a dat demisia din PNL, în urma presiunilor lui Gorghiu și Blaga

UPDATE 17.57: Gorghiu, despre demisia lui Vosganian: „Nu se șterge cu buretele accidentul din Senat”

UPDATE 17.13:  Senatorul Varujan Vosganian şi-a dat demisia din PNL. El şi-a anunţat demisia pe blog unde a scris "ca un răspuns colegial la solicitările dumneavoastră, primiţi, prin prezenta, demisia mea din noul PNL".

Citește și: Blat în Senat pentru salvarea lui Varujan Vosganian

UPDATE 16.15: Demisia din PNL a senatorului Varujan Vosganian, în cazul căruia Senatul a respins solicitarea Parchetului de încuviințare a începerii urmăririi penale, este așteptată vineri de către organizația Iași a PNL, al cărei membru este din 2004, informează Mediafax.

UPDATE 14.29: Copreședintele PNL Alina Gorghiu le-a transmis o scrisoare senatorilor PNL, în care i-a anunțat că i-a cerut senatorului Varujan Vosganian demisia din PNL, iar dacă nu va face acest lucru va propune excluderea sa din partid, precizează Mediafax.

——–

Citește și: Blaga i-a cerut demisia lui Vosganian din PNL. Ce spune despre Ponta

Senatorul PNL Tudor Barbu a declarat vineri referitor la cazul lui Varujan Vosganian că situația ar urma să fie rezolvată în ședința grupului parlamentar PNL de luni, informează Mediafax.

”Cazul Varujan Vosganian va fi discutat de doamna Gorghiu și de liderii partidului luni într-o întâlnire care va fi găzduită de grupul senatorial PNL și acolo, într-o discuție internă (…) acolo lucrurile se vor rezolva așa cum își doresc și cetățenii, cum credem că știm că își doresc cetățenii, dar așa cum este și firesc în raport cu declarațiile președintelui Iohannis, doamnei Gorghiu, domnului Blaga și a celor care cu adevărat conduc partidul”, a afirmat Tudor Barbu, precizând că declarația sa este făcute ”în numele PNL”.

Senatorul PNL nu a vrut să spună care ar fi ”soluția” în cazul lui Varujan Vosganian, pentru care plenul Senatului a refuzat solicitarea DIICOT de începere a urmăririi penale.

Această opțiune a fost exprimată la vot și de o mare parte a senatorilor liberali.

Citește și: Vosganian scapă de urmărirea penală. Primele declarații ale senatorului

Cele mai citite

Hezbollah anunță că a bombardat nordul Israelului

Gruparea şiită libaneză Hezbollah a declarat că a vizat intens ţinte militare în nordul Israelului şi, pentru prima dată, o bază militară de lângă...

Robert Fico, premierul slovac, este supus unei operaţii “foarte complicate” la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica

Premierul slovac Robert Fico este supus unei operaţii "foarte complicate" la Spitalul Roosevelt din Banska Bystrica, după ce a fost împuşcat de cinci ori...

Attila Varga, judecător la CCR, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti

Judecătorul Varga Attila de la Curtea Constituţională a României a fost internat, miercuri, în stare gravă, la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au precizat...
Ultima oră
Pe aceeași temă