21.5 C
București
joi, 30 iunie 2022
AcasăTechȘeful PSD, Liviu Dragnea, o laudă pe Gabriela Firea pentru cum a...

Șeful PSD, Liviu Dragnea, o laudă pe Gabriela Firea pentru cum a gestionat furtuna din București

Șeful PSD și președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, a lăudat-o pe Gabriela Firea, primar al Capitalei, pentru măsurile luate, miercuri, după ce Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod galben de ploi, valabil și în București, informează Agerpres.

„Știți cum e: indiferent ce faci, nu e bine. După ce s-a întâmplat la Timișoara, apărând informația aproape la fel ca și avertizare meteorologică, autoritățile din București — și doamna primar, și celelalte autorități — au decis să ia măsuri de prevenire, măsuri de conștientizare, de comunicare, în așa fel încât cetățenii să știe că se apropie ceva. Eu cred că doamna primar general a procedat foarte bine pentru că, dacă — Doamne ferește! — era o furtună de dimensiunea celei de la Timișoara, ar fi fost acuzată că nu a luat măsuri", a declarat Dragnea, la DCNews.ro.

 

Referindu-se la traficul din București, Dragnea a menționat că primarul Capitalei are proiecte, dar se confruntă cu probleme privind achizițiile publice și legislația în domeniu, care trebuie modificată cât mai curând.

Cele mai citite

Să-l cinstim pe Don Virgil!

Don Virgil e astăzi minunea prăvălită din cerul tranziției dintre capitalismul sterp și abisul lumii fără povara proprietăților. Ca un zmeu s-a bătut în jurul...

Raperul R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare: ”Ai distrus multe vieți”

R. Kelly a fost condamnat la 30 de ani de închisoare pentru trafic sexual. Acesta și-a folosit celebritatea și averea sa timp de decenii...
Ultima oră
Pe aceeași temă