14.3 C
București
duminică, 19 septembrie 2021

Reacția lui Vanghelie după excluderea din PSD

Primarul Sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat, joi, după ieşirea din şedinţa PSD în care s-a decis excluderea sa, că a fost o execuţie.

”A fost o execuţie, cu motivaţia că am dat declaraţii, că sunt pe lângă Mircea Geoană, că Şova e în greţuri cu domnul Dragnea. Nişte prostii”, a spus primarul.

El i-a acuzat pe Victor Ponta şi pe Liviu Dragnea că au pierdut alegerile. ”Argumentele lor sunt că ei trebuie să rămână la partid, că sunt foarte buni. Pe mine în acest moment nu mă mai interesează niciun plan cu PSD-ul”, a anunţat Vanghelie.

Marian Vanghelie a mai spus că ”acest rezultat s-a încercat să se aranjeze de o săptămână”.

”Domnul Ponta, cât a fost în Dubai, l-a lăsat pe Dragnea să se ocupe de partid, ca să facă acest joc manipulatoriu. Domnul Ponta spune că nu poate să conducă partidul, cât suntem noi aici. Partidul ăsta a fost condus când avea sute de lideri (..) care aveau puncte de vedere. Nu e partidul muţilor”, a mai spus Vanghelie.

El a continuat: ”Am pierdut alegerile şi nu ne dăm seama că nu mai putem să ne prezentăm la alegeri peste cinci ani cu acelaşi candidat şi cu Liviu Dragnea, şef de campanie. Le spune Iohannis: ”Măi, băieţi, măi, iarăşi aţi venit?” Ce să facă echipa asta? E pierdută!”, a mai comentat Marian Vanghelie.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a votat, joi, excluderea din partid a lui Mircea Geoană, Marian Vanghelie şi Dan Şova.

Ultima oră
Pe aceeași temă