12.5 C
București
luni, 18 octombrie 2021

Ponta, despre cererea DNA pe numele lui Oprea: Eu vreau să-i fie bine

Fostul premier Victor Ponta a declarat, luni, la DC News, privind cererea DNA de urmărire penală a lui Gabriel Oprea, liderul UNPR i-a fost un partener politic loial, conform Agerpres

„Gabi Oprea îmi este şi prieten şi mi-a fost un partener foarte loial în tot ceea ce am făcut. Cred că, dacă fac vreun comentariu acum, nu pot decât să îi fac rău”, a afirmat Victor Ponta. 

Citește și: DNA cere aviz pentru urmărirea penală a lui Gabriel Oprea. Când va discuta Senatul solicitarea și ce reacția a avut Oprea

Întrebat dacă Oprea decontează în prezent faptul că i-a fost un partener politic loial, Victor Ponta a spus: „Repet, cred că orice comentariu pe care eu îl fac spunând şi asumându-mi faptul că-mi este şi prieten şi mi-a fost şi un partener politic corect şi loial nu poate decât să-i facă rău”. 

„Eu vreau să-i fie bine, nu vreau să-i fac rău”, a mai spus Ponta. 

Citește și:  DNA: Procurorul general, Tiberiu Nițu, a folosit coloană oficială ”în mod nelegal”

Procurorul şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, a cerut, luni, sesizarea Senatului pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Gabriel Oprea, fost viceprim-ministru pentru Securitate Naţională şi ministru al Afacerilor Interne, în legătură cu săvârşirea a două infracţiuni de abuz în serviciu cu obţinere de foloase necuvenite pentru sine sau pentru altul în perioada în care a deţinut funcţia ministerială. 

Ultima oră
Pe aceeași temă