11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechPonta, despre abţinerea la vot a lui Mitrea: E un om experimentat...

Ponta, despre abţinerea la vot a lui Mitrea: E un om experimentat şi a văzut foarte multe

Victor Ponta a declarat, marţi, întrebat despre abţinerea la vot a lui Mitrea la votul din şedinţa grupurilor parlamentare ale PSD privind rămânerea la guvernare, că acesta „este un om experimentat şi a văzut foarte multe”. Ponta a mai spus că nu a apucat să vorbească cu Mitrea, relatează Mediafax.

Potrivit lui Ponta, parlamentarii UNPR au anunţat că rămân în formula de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii.

„Colegii de la UNPR au anunţat că rămân în formala de guvernare şi că doresc să-şi păstreze cele două portofolii pe care le au acum, la egalitate cu PC şi PLR. În ceea ce priveşte programul cu care dorim să continuăm, ceea ce vă pot garanta, că în buget nu se măresc taxe şi impozite, că avem acoperire bugetară pentru tot ceea ce este adoptat, reducerea CAS, profitul reinvestit, alocaţiile pentru copii şi că obiectivele le stabilim în această coaliţie”, a arătat Ponta.

El a mai spus că nu a discutat încă despre portofolii şi cine va ocupa acele protofolii pentru că ar însemna să pună „carul înaintea boilor”.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă