21.3 C
București
vineri, 10 mai 2024
AcasăTechNicușor Dan: “Îl vrem pe Cioloș în USR, dar decizia îi aparține”

Nicușor Dan: “Îl vrem pe Cioloș în USR, dar decizia îi aparține”

Liderul USR, Nicuşor Dan, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă la Arad, că pentru Dacian Cioloş rămâne deschisă uşa partidului dacă doreşte să se înscrie, iar majoritatea membrilor îl aşteaptă, relatează News.ro.

”Dacian Cioloş se încadrează în criteriile de admitere în USR şi există voinţa majoritară în USR ca el să devină membru dacă, bineînţeles, îşi şi doreşte acest lucru”, a spus Nicuşor Dan.

Întrebat dacă are discuţii cu Cioloş pentru a-l aduce în partid, liderul USR a răspuns: ”În momentul acesta, decizia este la domnia sa. Nu putem închide uşa pentru nicio persoană care îndeplineşte criteriile de admitere”.

Nicuşor Dan a mai fost întrebat de către jurnalişti dacă este dispus să îi ofere o poziţie de conducere în partid lui Cioloş, el afirmând că acesta poate candida ca orice membru pentru orice funcţie.

”Noi acţionăm conform statutului, respectiv orice membru USR poate să candideze pentru orice funcţie în USR, nu s-a pus problema de negocieri”, a spus preşedintele partidului.

Cele mai citite

6 piese de mobilier esențiale în amenajarea unei camere pentru tineret

Cu siguranță, amenajarea unei camere pentru tineret este o sarcină care necesită atenție și creativitate....

Cum alegi mobila de dormitor: Ghid complet pentru o amenajare eficientă și confortabilă

Dormitorul este una dintre cele mai importante camere din casa ta. Este locul unde petreci o mare parte a timpului, unde te odihnești și...

Cum alegi scaunul de birou pentru copii?

Școala online a fost pentru mult timp o normalitate în lumea celor mici. Tocmai de aceea, improvizarea unui birou acasă a devenit o prioritate...
Ultima oră
Pe aceeași temă