20.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăTechLeancă mizează pe Ponta

Leancă mizează pe Ponta

Premierul Republicii Moldova, Iurie Leancă a declarat, sâmbătă, că atât el, cât şi cetăţenii moldoveni "îşi leagă speranţele de viitorul preşedinte al României, Victor Ponta", precizând că acesta este un partener politic de încredere, de care îl leagă o prietenie frumoasă.

Leancă a dorit să îi ureze "La mulţi ani!" lui  Ponta  precizând că cel mai frumos cadou pe care îl poate oferi el şi cetăţenii Republicii Moldova este "recunoştiinţa" pentru ceea ce a făcut pentru ei.

El a spus că a dorit să fie aproape de Victor Ponta în cadrul acestui eveniment important al lansării candidaturii şi a adăugat că îl leagă o prietenie frumoasă de acesta, dar şi "viziuni comune, de a face lucruri bune".

"Este un partener politic de încredere, şi-a respectat toate angajamentele, a demonstrat că poţi face lucruri mari, în timp scurt", a afirmat Iurie Leancă, dând exemplul gazoductului de la Ungheni.

"Noi ne legăm speranţele de viitorul preşedinte al Româine,Victor Ponta”, a mai declarat premierul Republicii Moldova, adăugând că acesta este "un om care se lansează în proiecte când ştie că le poate duce la îndeplinire".

"Este o vorbă veche: Prietenul la nevoie se cunoaşte. Republica Moldova are nevoie acum, mai mult decât oricând, de sprijinul României. Sunt prezent aici pentru a susţine un prieten al Republicii Moldova, aduc un mesaj de sprijin pentru viiorul preşedinte al României. Sunt convins că va continua să ne sprijine în parcursul european", a mai declarat Iurie Leancă.

El a afirmat că "trăim vremuri istorice, dificile, cu ameninţări şi riscuri fără precedent" şi trebuie să învăţăm din istoria comună, să conştientizăm că împreună suntem prieteni.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

O mașină a luat foc pe A1 București-Pitești

Un autoturism a luat foc sâmbătă la km 34 al A1 Bucureşti-Piteşti, pe sensul de mers spre capitală, informează ISU Giurgiu, potrivit agerpres.ro. "Conducătorul auto...
Ultima oră
Pe aceeași temă