15.7 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăTechGeoană: Fiecare zi cu Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru PSD

Geoană: Fiecare zi cu Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru PSD

Senatorul Mircea Geoană, exclus recent din PSD, a declarat, miercuri seară, la B1 TV, că Victor Ponta nu ar trebui să  se agațe de funcția de premier și nici de cea de lider al social-democraților.

”Ceea ce cred că este în acest moment o uriașă problemă și pentru țară și pentru PSD este această agățarea a lui Victor Ponta de funcția de prim-ministru și de cea de președinte de partid. Pentru că în clipa de față, fiecare zi care trece cu Victor Ponta înseamnă o zi de scufundare pentru Partidul Social Democrat”, a spus senatorul.

De asemenea, Mircea Geoană a vorbit și desre excluderea sa din PSD, susținând că nu a înțeles motivele care au stat la baza acestei decizii.

”Nu înțeleg nici astăzi motivele pentru excluderea mea. Nu este niciun fel de motiv, am fost ireproșabil în această campanie, m-am oferit să ajut. Nu am fost folosit pe cât m-am oferit eu să ajut în această campanie. Deci, zero motive autentice pentru un astfel de gest.”, a explicat Geoană.

”În circumstanțele actuale, actuala majoritate, în frunte cu PSD-ul pot să dea Româneie un guvern cu un alt premier.”, a mai spus fostul social-democrat.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 779: Kremlinul spune că declarațiile lui Macron sunt parte a unei tendințe periculoase

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a descris astăzi comentariile recente ale preşedintelui francez Emmanuel Macron despre o posibilă intervenţie a Franţei în...

Nouă rețea pentru a viza traficanții de migranți în domeniul digital

Discuțiile din cadrul reuniunii tematice, organizate de Comisia Europeană și Europol, au condus la concluzii cheie privind răspunsul comun la activitățile online de trafic...

Incredibil! Alexandru Rafila a semnat, pe furiș, Strategia de Cooperare 2024-2030 a României cu OMS

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a semnat recent, pe ascuns, un document extrem de important, în numele României, fără să existe transparență publică, dar...
Ultima oră
Pe aceeași temă