13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechConservatorii din Sectorul 3 au trecut la PNL

Conservatorii din Sectorul 3 au trecut la PNL

Organizaţia PC Sector 3 a trecut la PNL, fiind nemulțumită de modul în care Daniel Constantin conduce Partidul Conservator, a anunțat Crin Antonescu, conform Mediafax.

La conferinţa de presă unde liderul PNL a făcut anunțul au luat parte fostul preşedinte al PC Sector 3, Virgil Drăcea, şi fostul prim-vicepreşedinte al PC Sector 3, Dan Marinescu.

Drăcea a menţionat că, după opt ani de muncă în PC, în care a obţinut rezultate bune, a remarcat faptul că promovarea în PC nu se face în baza criteriilor de performanţă.

"Conducerea PC ne-a blocat accesul la toate funcţiile politice pe care le-am fi meritat. Această stare de spirit nu e numai în filiala noastră, există colegi nemulţumiţi de modul în care Daniel Constantin conduce acest partid", a susţinut Drăcea.

"PC a devenit captiv anturajului lui Daniel Constantin. Chiar şi Dan Voiculescu i-a atras atenţia să aibă grijă de fialiale. Am decis să părăsesc această grupare de interese din jurul lui Daniel Constantin. Eu sunt antreprenor, om de dreapta, iar PNL e singurul partid care reprezintă cu adevărat dreapta", a mai spus Drăcea.

Cele mai citite

AUDIO. Dan Podaru propune construirea de campusuri pentru preșcolari și elevi în sectorul 1

Candidatul Partidului Ecologist Român (PER) la funcția de primar al sectorului 1, Dan Podaru, propune construirea unor campusuri cu grădinițe, școli, afterschool-uri și spații...

România, țara cu cea mai mare inflație din Uniunea Europeană pentru a patra lună consecutiv

Rata anuală a inflaţiei în Uniunea Europeană a rămas stabilă, la 2,6%, în luna aprilie, însă România este, pentru a patra lună la rând,...

Misterul surdității lui Bethoven se dezvăluie

Se spune că marile genii ale umanității ard rapid! Creează opere monumentale și se sting devreme. Despre viața și simfoniile lui Beethoven s-au scris...
Ultima oră
Pe aceeași temă