14.7 C
București
miercuri, 29 mai 2024
AcasăTechCe spune Udrea despre dosarele fostului ei soț, Dorin Cocoș

Ce spune Udrea despre dosarele fostului ei soț, Dorin Cocoș

Deputata Elena Udrea, cercetată în stare de arest în dosarul Gala Bute, a transmis, pe Facebook, prin echipa de comunicare, un mesaj legat de dosarele în care este anchetat fostul ei soț, Dorin Cocoș.

Udrea susține că principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că a fost căsătorit cu ea.

Citește și: Avocații Elenei Udrea depun, luni, o nouă cerere de înlocuire a arestului preventiv

Elena Udrea arată că Dorin Cocoş şi-a recunoscut faptele de care a fost acuzat de anchetatori după o bună perioadă în care s-a aflat în arestul Poliţiei Capitalei.”A spus sumele de bani pe care le-a luat, dar şi felul în care s-au împărţit apoi către alţi „beneficiari”. Cu toate acestea, DNA şi, apoi, instanţa au considerat că faptele sunt „prea grave”, iar sumele invocate sunt „prea mari” pentru ca Dorin şi Alin Cocoş să poată fi puşi sub control judiciar sau în arest la domiciliu. Cu alte cuvinte, cei doi au fost priviţi ca denunţătorii răi”, afirmă Udrea.

Ea mai arată că Stelian Gheorghe (cel care a fost beneficiarul direct al unei supraevaluări de 61 de milioane de euro) şi Sergiu Diacomatu (cel care a primit 7,5 milioane de euro mită pentru acţiunile din comisia ANRP) au avut câştiguri financiare mult mai mari, dar nici DNA şi nici instanţele nu consideră că e nevoie de o măsură privativă de libertate.

Citește și: UPDATE. Decizie ICCJ: Udrea rămâne în arest

”Cu alte cuvinte, ei sunt denunţătorii buni”, adaugă Udrea.

”După ce DNA şi ÎCCJ s-au opus punerii în libertate, se poate spune că, într-adevăr, principala vinovăţie a lui Dorin Cocoş este că „a fost căsătorit cu Elena Udrea”. ”Sentimentul este că fostul ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului este ţinta şi că toţi oamenii apropiaţi de aceasta trebuie să fie condamnaţi la purgatoriu. De altfel, asta se vede şi în dosarul Gala Bute – toţi cei care au declarat împotriva Elenei Udrea sunt liberi, iar cei care au spus că nu au ce declara sunt în arest”, mai scrie Udrea pe Facebook, prin intermediul echipei sale de comunicare.

Elena Udrea rămâne în arest în dosarul "Gala Bute", a decis, joi, definitiv, instanţa supremă, care a respins contestaţia deputatei la măsura preventivă dispusă în 25 februarie.

Cele mai citite

Generalul israelian Yair Golan este noul şef al Partidului Laburist din Israel

Fostul general Yair Golan a fost ales marţi în funcţia de şef al Partidului Laburist din Israel, în timp ce această formaţiune de stânga,...

Cehia dă asigurări Ucrainei că armamentul promis constând în sute de mii de obuze va sosi în curând

Premierul ceh Petr Fiala l-a asigurat marţi pe omologul său ucrainean Denis Şmîhal că primele muniţii din iniţiativa gestionată de Republica Cehă pentru achiziţionarea...

Generalul israelian Yair Golan este noul şef al Partidului Laburist din Israel

Fostul general Yair Golan a fost ales marţi în funcţia de şef al Partidului Laburist din Israel, în timp ce această formaţiune de stânga,...
Ultima oră
Pe aceeași temă