11.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăTechCe spune Liviu Dragnea despre relația cu președintele Klaus Iohannis

Ce spune Liviu Dragnea despre relația cu președintele Klaus Iohannis

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri seară, că deschiderea sa este maximă faţă de şeful statului şi faţă de opoziţie. Totodată, Dragnea a subliniat că Iohannis ar putea încheia războiul din politica românească.

“Din partea mea şi acum şi dacă voi fi ales preşedintele PSD este deschidere maximă atât faţă de preşedintele Klaus Iohannis, cât şi faţă de opoziţie”, a spus preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Citește și: UPDATE. Liviu Dragnea, SINGURUL candidat pentru șefia partidului. Șerban Pop și Daniel Savu au ieșit din cursă

Întrebat dacă are o părere bună sau una rezervată despre preşedintele Iohannis, Dragnea a afirmat că are “o aşteptare” legată de şeful statului.

“Am o aşteptare. Cred că are un potenţial de bună-credinţă, un potenţial de a reuşi să închidă războiul politic în România. Dumnealui decide dacă îl foloseşte sau nu”, a spus Liviu Dragnea.

Citește și: Dragnea, după decizia din CEx: Mi-aş fi dorit competiţie

Preşedintele interimar al PSD a mai afirmat că există deschidere din partea sa şi a PSD pentru a construi un “proiect de ţară serios”.

“Din partea mea şi a PSD există această deschidere de a construi un proiect de ţară serios pentru că se poate. Este şi obligatoriu”, a spus Liviu Dragnea. “România poate fi condusă coerent dacă cele trei palate au o relaţie instituţională corectă şi efcientă”, a adăugat liderul social-democrat.

Cele mai citite

Opt persoane au murit într-un restaurant din Beirut în urma unui incendiu porvocat de explozia unei butelii de gaz

Un incendiu provocat de explozia unei butelii de gaz a ucis marţi cel puţin opt persoane într-un restaurant din capitala Libanului, Beirut, au informat...

Alegerea eficientă a unei pompe de apă: Ghid complet pentru maximizarea performanței

Alegerea corectă a unei pompe de apă este esențială atât pentru eficiența energetică, cât și pentru îndeplinirea eficientă a cerințelor specifice fiecărui proiect. Fie...

Estonia acuză Rusia că-i perturbă zboorurile prin interferența cu semnalele GPS

Finair a anunțat că a suspendat zborurile timp de o lună, potrivit radioromania.ro. Estonia acuză Rusia că prin interferența cu semnale GPS încalcă reglementările naționale...
Ultima oră
Pe aceeași temă