11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăTechBăsescu, atac la televiziuni: Trâmbițași disperați!

Băsescu, atac la televiziuni: Trâmbițași disperați!

Fostul președinte Traian Băsescu a criticat, vineri, pe Facebook, televiziunile din România, pentru că încearcă să lege cazurile de corupție de numele lui. 

Astfel, Băsescu a spus că numele lui nu va apărea nici în viitoarele cazuri de corupție pe care autoritățile le vor scoate la lumină,  ”pentru simplul motiv că nu m-am implicat în ilegalităţi.Oare disperarea vă vine din faptul că pot reveni în politică?”. 

Citește și: Ultimul termen în procesul lui Mircea Băsescu. DNA cere închisoare cu executare

”Trîmbiţaşi disperaţi ! Antena 3, al cărei fost proprietar se află în închisoare, Realitatea TV, al cărei fost finanţator se află în închisoare şi România TV, al cărei proprietar este inculpat, au declanşat o campanie furibundă în a lega cazurile de corupţie de numele Traian Băsescu. Aceste televiziuni utilizează trîmbiţaşii consacraţi în dezinformare precum Gîdea, Bogdan, Hoandră, Badea etc, dar şi proaspăta trîmbiţaşă Laura Chiriac.

Trîmbiţaşii delatori ascund un lucru esenţial: toate instituţiile în care s-au produs acte de corupţie au ţinut de guvern, fie că guvernul s-a numit Tăriceanu, Boc, Ungureanu sau Ponta, iar patronii trîmbiţaşilor au fost sau sunt băgaţi pînă la gît în relaţii cu premieri sau membri ai guvernelor. Vă supără acest adevăr,trîmbiţaşi mincinoşi?”, a mai scris fostul șef de stat pe rețeaua de socializare. 

Citește și: Instanţa redeschide urmărirea penală a lui Traian Băsescu, în dosarul demisiei în cinci minute

Traian Băsescu este urmărit penal într-un dosar în care un bărbat din Craiova l-a reclamat că în 2007 a afirmat că va demisiona în cinci minute și nu s-a ținut de cuvânt.

Fostul șef de stat spunea că se aşteaptă ca pe numele său să fie deschise 60-80 de dosare penale, susţinând că, atunci când şi-a terminat mandatul de primar, împotriva sa erau depuse 700 de plângeri de către chiriaşi ai unor imobile naţionalizate şi de către “mici afacerişti” cărora Primăria Capitalei, pe care a condus-o în perioada 2000-2004, le-a demolat chioşcurile.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă