14.6 C
București
luni, 26 septembrie 2022
AcasăȘtirile zileiAplicațiile de mobil pentru clădirile de birouri câștigă teren: Swipe în dreapta...

Aplicațiile de mobil pentru clădirile de birouri câștigă teren: Swipe în dreapta când ai văzut sala de conferință dorită

Aplicațiile de mobil pentru clădiri de birouri au devenit tot mai populare, pe măsură ce angajatorii încearcă să ușureze prin intermediul acestora sarcinile de muncă, făcându-le și mai sigure, scrie The New York Times.

Angajații care se întorc la birouri ar putea avea noi întrebări, în contextul pandemiei: Ce măsuri sanitare de prevenție au fost luate? Cât de aglomerată este zona pentru servit cafeaua? Ce camere de ședință sunt disponibile? Cum vor avea vizitatorii acces în clădire?

Pentru a le ușura adaptarea angajaților, tot mai mulți manageri apelează la aplicații de mobil care să ofere răspunsuri la întrebările acestora.

Aplicațiile pentru clădiri sunt proiectate să conecteze persoanele din birouri la sisteme de mentenanță, securitate și logistică, precum și la programe sociale.

Aplicațiile de acest tip au devenit tot mai des utilizate începând cu anul 2018, ca o modalitate de a eficientiza birourile și au “explodat” în pandemie, angajatorii încercând să reconecteze angajații la sarcini de muncă mai ușoare și în siguranță.

“În mod cert COVID a accelerathttps://romanialibera.ro/la-zi/coronavirus/world-economic-forum-a-raportat-situatia-covid-la-nivel-global/ dezvoltarea și a extins cazurile de utilizare”, spune Meghan Rooney, senior vicepreședinte al operațiunilor pentru experiență managerială în cadrul JLL, o firmă internațională de imobiliare, ci tată de The New York Times.

Aplicațiile pot fi personalizate pentru fiecare locație și dezvoltate în funcție de necesități.

Angajații pot utiliza aplicația pentru a intra în clădire, pentru a rezerva o sală de conferință sau pentru a accesa mentenanța.

Informații pentru siguranță în caz de evenimente nedorite, precum dezastre naturale, pot fi puse la dispoziție rapid.

Managerii clădirilor pot utiliza aplicația pentru a monitoriza folosirea spațiilor de lucru sau a altor camere.

În pandemie, aplicațiile pot fi utilizate pentru a utiliza birourile clădirii în siguranță, evitând aglomerările de persoane.

Posibilitatea de urmărire a angajaților în clădire, conferită de aplicație, a dat naștere deja controverselor legate de drepturile la spațiu privat.

Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mușoiu
Laurențiu Mihail Mușoiu lucrează în presa centrală din anul 2008. Din anul 2018 lucrează la “România liberă”. A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București. Deține un master în Cercetare în Științele Comunicării. Este, de asemenea, profesor pentru învățământul primar și preșcolar.
Cele mai citite

Exit Poll: Extrema dreaptă din Italia, condusă de Meloni, câștigă alegerile

O alianță de dreapta condusă de partidul “Frații Italiei”, la cârma căruia se află Giorgia Meloni, a obținut o majoritate clară în viitorul parlament,...

Exit Poll: Extrema dreaptă din Italia, condusă de Meloni, câștigă alegerile

O alianță de dreapta condusă de partidul “Frații Italiei”, la cârma căruia se află Giorgia Meloni, a obținut o majoritate clară în viitorul parlament,...
Ultima oră
Pe aceeași temă