12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăTechAdrian Țuțuianu: Deputatul Andreea Cosma a reclamat “situația de la Prahova” la...

Adrian Țuțuianu: Deputatul Andreea Cosma a reclamat “situația de la Prahova” la Comisia SRI

Deputatul PSD de Prahova, Andreea Cosma, a transmis Comisiei SRI o scrisoare în care reclamă “situația de la Prahova”, legată de procurorul Mircea Negulescu și relațiile acestuia cu actualil șef al SRI Prahova, potrivit celor spuse de președintele Comisiei SRI, Adrian Țuțuianu, citat de Mediafax.

„Astăzi (marţi – n.r.), doamna Andreea Cosma, deputat de Prahova, s-a adresat Comisiei SRI cu o scrisoare prin care ne aduce la cunoştinţă mai multe lucruri. Nu am putut să luăm în discuţie ceea ce reclamă doamna Cosma pentru că înregistrarea scrisorii s-a făcut la ora 14.00, noi am avut şedinţă la ora 15.00. Şi acest lucru îl vom discuta în şedinţa de săptămâna viitoare”, a spus Ţuţuianu.

Întrebat ce reclamă Andreea Cosma, Ţuţuianu a răspuns: „Reclamă situaţia de la Prahova cu procurorul Mircea Negulescu, relaţiile procurorului Mircea Negulescu cu actualul şef al SRI Prahova şi precedesorul acestuia legat de instrumentarea unor dosare penale, inclusiv dosare penale în care dânsa sau membri ai familiei au calitatea de învinuit, inculpat sau sunt trimişi în judecată”.

Cele mai citite

Atac armat în Londra. Sunt mai multe persoane rănite

Un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost arestat la Hainault, în estul Londrei, după ce a atacat trecători cu o sabie...

Evoluția îmbrăcămintei bărbătești:o călătorie prin decenii

Moda bărbaților a suferit schimbări semnificative de-a lungul deceniilor, reflectând schimbări în normele societale, influențe culturale și progrese tehnologice. De la stilurile conservatoare de...

România – Japonia, în „optimile” Billie Jean King Cup

Echipa feminină de tenis a României va înfrunta Japonia în optimile de finală ale Billie Jean King Cup, în perioada 12-14 noiembrie, la Sevilla. Conform...
Ultima oră
Pe aceeași temă