25 C
București
marți, 18 iunie 2024
AcasăTechACL își alege luni candidatul la prezidențiale

ACL își alege luni candidatul la prezidențiale

Liderul PNL, Klaus Iohannis, și șeful PDL, Vasile Blaga, au anunțat că Alianța Creștin Liberală își va desemna luni candidatul pe care îl va susține în cursa prezidențială, conform B1.ro.

”Am decis să convocăm forurile de conducere ale ACL și ale noului partid PNL pentru luni, când vom face desemnarea candidatului dreptei pentru cursa prezidențială. Noi, începând de luni, vom fi 100% în precampanie, începem acțiunea de strângere de semnături pentru candidatul care va fi desemnat luni. Suntem convinși că vom reuși în foarte scurt timp să avem tot setul necesar pentru o precampanie și campanie de succes pentru candidatul nostru”, a declarat Iohannis.

Vasile Blaga a continuat ideea președintelui PNL, precizând că este convins că omul susținut de ACL la prezidențiale va câștiga aceste alegeri.

”Practic, duminică, 31 august, vom avea la Iași reuniunea grupurilor parlamentare reunite ale ACL, unde vă vom prezenta și inițiativele legislative pentru noua sesiune și, de asemenea, în zilele de 5-6 septembrie vom avea liga aleșilor locali ai ACL, unde vor fi prezenți cei aproape 1.600 de primari și președinți de consilii județene ai alianței. Convingerea noastră este că vom avea candidatul care va câștiga alegerile prezidențiale din România și, cu această victorie, va începe depesedeizarea atât de necesară în țară, în situația în care Ponta guvernează prost și încearcă doar să transforme insuccese majore în victorii„, a spus liderul PDL.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă