37.5 C
București
luni, 15 iulie 2024
AcasăSocialEducațieCiucă, în ziua examenului de Bacalaureat: Datoria noastră este să asigurăm elevilor...

Ciucă, în ziua examenului de Bacalaureat: Datoria noastră este să asigurăm elevilor oportunități în România

Nicolae Ciucă, președintele Senatului, subliniază că datoria guvernanților este să asigure elevilor oportunități în România.

Nicolae Ciucă a transmis acest mesaj în ziua de luni, 17 iunie 2024, când s-a desfășurat prima probă a examenului de Bacalaureat.

„Astăzi, peste 134.000 de tineri din întreaga țară încep examenul de Bacalaureat, un moment important în viața fiecăruia dintre ei. Fiecare are potențialul să reușească și să își îndeplinească visurile, iar acesta este doar începutul unei călătorii pline de provocări, dar și de împliniri.

Datoria noastră este să asigurăm aici, în România, oportunitățile de care elevii au nevoie pentru a continua să studieze și să își construiască un viitor așa cum și-l doresc”, a susținut Nicolae Ciucă într-un mesaj postat pe facebook.

Datoria noastră este să asigurăm aici, în România, oportunitățile de care elevii au nevoie pentru a continua să studieze și să își construiască un viitor așa cum și-l doresc

Prima probă la Bacalaureat, cea susținută la 17 iunie, a fost proba orală la Limba și literatura română.

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă