Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Circuitul Salonul Calului adună la start în etapa a II-a peste 120 de cai

în perioada 14 - 17 iulie, la Baza Hipică Equestria, din Tâncăbești va avea loc competiţia Clubului Equestria: ediția a V-a a Concursului Național de Sărituri peste Obstacole „Cupa Equestria”, Cupa Equestria debutează miercuri, 13 iunie, cu înscrierea și antrenamentul cailor, însă competițiile propriu-zise încep joi, 14 iunie, atunci când se va da startul probelor de sărituri peste obstacole. Programul pentru cele patru zile de concurs cuprinde 16 probe adresate cailor și călăreților de toate nivelurile, cele mai ușoare fiind probele pentru categoria Amatori și Debutanți, probele de nivel E și cele de nivel D, pentru copii. Următoarea etapă a circuitului Salonul Calului are loc în perioada 22 - 25 septembrie, atunci când se va desfășura Finala evenimentului și vor fi desemnați câștigătorii circuitului, în funcție de punctajele obținute în cele trei etape de anul acesta. Intrarea spectatorilor la eveniment este gratuită.

Share

COMUNICAT DE PRESA 0 comentarii

Actualizat: 08.07.2016 - 18:16

Calendarul competițional al Clubului Equestria continuă cu ediția a V-a a Concursului Național de Sărituri peste Obstacole „Cupa Equestria”, eveniment ce va avea loc în perioada 14 - 17 iulie, la Baza Hipică Equestria, din Tâncăbești. Competiția se desfășoară în cadrul etapei a II-a a celui mai important circuit ecvestru, Salonul Calului, și așteaptă la start peste 100 de cai și călăreți din toată țara, care se vor întrece în 16 probe de sărituri peste obstacole, cu grade diferite de dificultate.

„Cupa Equestria la disciplina Obstacole a devenit o tradiție a clubului nostru, ajungând la a V-a ediție consecutivă. Evenimentul a fost primit de fiecare dată cu entuziasm de către sportivi, fapt ce ne-a fost demonstrat prin numărul mare de participanți înscriși în fiecare an. Și în acest an așteptăm un număr important de cai și călăreți din întreaga țară, mai ales că punctajul obținut în această competiție contează și pentru clasamentul final al circuitului Salonul Calului”, a declarat Ozana Moraru, Proprietar al Bazei Hipice Equestria și Președintele Clubului Equestria.

Cupa Equestria debutează miercuri, 13 iunie, cu înscrierea și antrenamentul cailor, însă competițiile propriu-zise încep joi, 14 iunie, atunci când se va da startul probelor de sărituri peste obstacole. Programul pentru cele patru zile de concurs cuprinde 16 probe adresate cailor și călăreților de toate nivelurile, cele mai ușoare fiind probele pentru categoria Amatori și Debutanți, probele de nivel E și cele de nivel D, pentru copii, acestea având obstacole ridicate la înlățimi între 0,80 - 1,10 m. Sportivii și caii experiementați vor participa la probe mai dificile, în cadrul cărora obstacolele ajung și la 1,40 m înălțime. Sâmbătă, în cea de-a treia zi de concurs, are loc o probă cu tradiție, de nivel B, Trofeul Jockey Club, iar duminică, programul competiției se încheie cu cea mai dificilă probă, de nivel A, intitulată Cupa Equestria.  Trofeul Cupa Equestria va fi înmânat sportivului care va cumula cele mai multe puncte din toate probele celor patru zile de competiție, precum și celor situați pe pozițiile a doua și a treia în această clasificare.

Probele din cadrul Cupei Equestria au premii cuprinse între 2,500 - 8,000 lei, în funcție de dificultate, iar valoarea totală a premiilor pentru această competiție este de 45,000 lei. 

Următoarea etapă a circuitului Salonul Calului are loc în perioada 22 - 25 septembrie, atunci când se va desfășura Finala evenimentului și vor fi desemnați câștigătorii circuitului, în funcție de punctajele obținute în cele trei etape de anul acesta.

Intrarea spectatorilor la eveniment este gratuită.

 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...