Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Slobozia: Cazul unei fetițe abandonate în spital de șapte ani, cercetat de Avocatul Poporului

Cazul unei fetițe de șapte ani, abandonată într-un spital din Slobozia de la naștere, este cercetat de Avocatul Poporului, informează Mediafax.

Share

Avram Eliza 0 comentarii

Actualizat: 16.10.2014 - 17:44

Cazul unei fetițe de șapte ani, care suferă de sindromul West și abandonată într-un spital din Slobozia de la naștere, este cercetat de Avocatul Poporului, informează Mediafax.

De când s-a născut, ea a fost abandonată în Spitalul Slobozia și a fost crescută de medici și asistente, pentru că autorităţile nu au găsit o soluţie astfel încât să fie preluată în sistemul de protecţie a copilului.

Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu şi va face investigaţii, după ce cazul a fost prezentat de un post de televiziune.

"Există indicii despre o posibilă încălcare a art. 49 din Constituţie, care prevede protecţia copiilor şi a tinerilor. Ca urmare, în cadrul investigaţiei, Avocatul Poporului solicită informaţii suplimentare Spitalului şi Direcţiei Generale pentru Protecţia Copilului din judeţul Ialomiţa", se arată în comunicat de presă al Avocatului Poporului.

Fetiţa are şapte ani şi a fost abandonată de mama ei după ce aceasta a aflat că este bolnavă. Micuţa a fost diagnosticată cu sindromul West, nu poate să meargă, nu vede şi nu aude.

Citește totul despre:

Comentarii

loading...