Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Cum sa-ti organizezi bucataria ca la carte

Daca aveti o bucatarie de mici dimensiuni, cel mai probabil v-ati confruntat vreodata cu spatiul necesar depozitarii diferitelor produse pe care le aveti.

Share

Online 0 comentarii

Actualizat: 03.10.2017 - 12:14

Daca aveti o bucatarie de mici dimensiuni, cel mai probabil v-ati confruntat vreodata cu spatiul necesar depozitarii diferitelor produse pe care le aveti. De asemenea, este posibil sa fi intampinat aceste probleme si atunci cand aveti o bucatarie mai mare, dar numarul produselor si al accesoriilor pe care le aveti este mai mare. 

Bucatarie mica sau mare, probleme de spatiu generale

Unul dintre aspectele de care trebuie sa tineti cont in viata de zi cu zi este functionalitatea bucatariei si compartimentarea inteligenta a spatiilor. Nu trebuie sa va incarcati spatiile mici cu produse puse unele peste altele, ci trebuie sa faceti o aranjare desteapta si precisa. 

Citește totul despre:

Comentarii