12 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialArtista Oana Radu a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos

Artista Oana Radu a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos

Artista Oana Radu, care a reușit să slăbească peste 50 de kilograme într-un an de zile, a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos.

„E bine să mănânci cu sos dacă-ți permite corpul. Cum mie nu-mi permite, nu mănânc sos. Eu chiar mănânc multe lucruri, dar nu sos”, a spus Oana Radu într-un interviu la Kiss FM.

Tânara artista a povestit că a lansat piesa 'Tu', care se află în toate topurile muzicale românești, abia după ce a slăbit, deși aceasta era gata cu mult timp înainte.

„Piesa mea a fost gata încă de anul trecut, pe vremea aceasta, când aveam 120 de kilograme, lucru care, din păcate, m-a împiedicat să-mi lansez piesa, pentru că așa merg lucrurile în România. Și atunci am așteptat, am luptat și acum am reușit” a declarat ea.

„Tu ești un fel de boxer, pentru că numai ei n-au voie să se urce în ring până n-au greutatea potrivită”, a observat Fințescu zâmbind.

„Din păcate, cred că toți cei care vor să apară pe scenă sunt boxeri” a răspuns Oana, adăugând în glumă că, până acum, nimeni n-a făcut-o knock-out și nici ea n-a făcut pe nimeni knock-out.

Cele mai citite

Sărbătoare în inima Bărăganului! Unirea Slobozia, prima promovată în Liga 1

Unirea Slobozia s-a impus cu scorul de 1-0 în deplasarea de la CS Mioveni, în etapa a șasea a play-off-ului Ligii a 2-a, și...

Pensionarii primesc cadou de Paști de la Guvern. Vor primi banii în avans

Guvernul a adoptat în şedinţa de joi hotărârea care permite plata pensiilor înaintea sărbătorilor de Paşti, a declarat prim-ministrul Marcel Ciolacu, subliniind că demersul...

Cine nu este eligibil pentru Start-up Nation

Ediția din anul 2024 a programului Start-up Nation aduce modificări semnificative față de edițiile anterioare, inclusiv în ceea ce privește potențialii beneficiari, anunță o...
Ultima oră
Pe aceeași temă