Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Artista Oana Radu a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos

Artista Oana Radu, care a reușit să slăbească peste 50 de kilograme într-un an de zile, a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos.

Share

Andrei Dumitru 0 comentarii

Actualizat: 21.07.2014 - 16:51

Artista Oana Radu, care a reușit să slăbească peste 50 de kilograme într-un an de zile, a dezvăluit că nu consumă niciodată mâncăruri cu sos.

„E bine să mănânci cu sos dacă-ți permite corpul. Cum mie nu-mi permite, nu mănânc sos. Eu chiar mănânc multe lucruri, dar nu sos”, a spus Oana Radu într-un interviu la Kiss FM.

Tânara artista a povestit că a lansat piesa 'Tu', care se află în toate topurile muzicale românești, abia după ce a slăbit, deși aceasta era gata cu mult timp înainte.

„Piesa mea a fost gata încă de anul trecut, pe vremea aceasta, când aveam 120 de kilograme, lucru care, din păcate, m-a împiedicat să-mi lansez piesa, pentru că așa merg lucrurile în România. Și atunci am așteptat, am luptat și acum am reușit” a declarat ea.

„Tu ești un fel de boxer, pentru că numai ei n-au voie să se urce în ring până n-au greutatea potrivită”, a observat Fințescu zâmbind.

„Din păcate, cred că toți cei care vor să apară pe scenă sunt boxeri” a răspuns Oana, adăugând în glumă că, până acum, nimeni n-a făcut-o knock-out și nici ea n-a făcut pe nimeni knock-out.

Citește totul despre:

Comentarii