18.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialMicrosoft dublează spațiul de stocare OneDrive

Microsoft dublează spațiul de stocare OneDrive

Continuând trendul de stocare pe cloud nelimitată și gratuită, Microsoft a mărit capacitatea de stocare pe OneDrive la 15 GB, mai mult de dublu față de oferta anterioară de șapte GB.

Compania va mai oferi de acum înainte și un TB de stocare pentru toți clienții Office 365. Dacă îți dorești mai multă capacitate de stocare, dar nu vrei să cumperi Office, poți da doi dolari pe lună pentru 100 GB sau patru dolari pe lună pentru 200 GB.

Abonamentul pentru o singură persoană la Office 365 Personal costă șapte dolari pe lună și îți oferă spațiu de stocare de un TB. Dacă ai nevoie de abonament pentru mai mulți utilizatori, versiunea "Home" a aceluiași program costă 10 dolari, cu un TB de stocare pe fiecare utilizator în parte.

Dropbox, Box, iCloud Drive, Amazon Drive şi Google Drive, toate oferă spaţii de stocare, astfel că faptul că Microsoft măreşte cantitatea gratuită şi scade preţurile este de înţeles.

În această bătălie, totuşi, 15 GB nu pare suficient, având în vedere că mai devreme în acest an Box oferea 50. Aşa că Microsoft probabil că va oferi mai multe la acelaşi preţ, mai ales pentru că se gândesc că dacă vor oferi consumatorilor o capacitate de stocare mare la un preţ mic, aceştia nu se vor supăra că plătesc şi pentru Office.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 770: Biden vrea să trimită arme Kievului chiar de săptămâna această

Preşedintele american, Joe Biden, a afirmat că Statele Unite vor "începe să trimită arme şi echipamente în Ucraina chiar din această săptămână", după ce...

De ce să montezi panouri fotovoltaice acasă?

În condițiile în care prețurile energiei electrice au crescut vertiginos în ultimii ani, fiind din ce în ce mai impredictibile, te întrebi justificat: ce...

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...
Ultima oră
Pe aceeași temă