Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Microsoft dublează spațiul de stocare OneDrive

Continuând trendul de stocare pe cloud nelimitată și gratuită, Microsoft a mărit capacitatea de stocare pe OneDrive la 15 GB, mai mult de dublu față de oferta anterioară de șapte GB.

Share

Andra Munteanu 0 comentarii

01.07.2014 - 17:35

Continuând trendul de stocare pe cloud nelimitată și gratuită, Microsoft a mărit capacitatea de stocare pe OneDrive la 15 GB, mai mult de dublu față de oferta anterioară de șapte GB.

Compania va mai oferi de acum înainte și un TB de stocare pentru toți clienții Office 365. Dacă îți dorești mai multă capacitate de stocare, dar nu vrei să cumperi Office, poți da doi dolari pe lună pentru 100 GB sau patru dolari pe lună pentru 200 GB.

Abonamentul pentru o singură persoană la Office 365 Personal costă șapte dolari pe lună și îți oferă spațiu de stocare de un TB. Dacă ai nevoie de abonament pentru mai mulți utilizatori, versiunea "Home" a aceluiași program costă 10 dolari, cu un TB de stocare pe fiecare utilizator în parte.

Dropbox, Box, iCloud Drive, Amazon Drive şi Google Drive, toate oferă spaţii de stocare, astfel că faptul că Microsoft măreşte cantitatea gratuită şi scade preţurile este de înţeles.

În această bătălie, totuşi, 15 GB nu pare suficient, având în vedere că mai devreme în acest an Box oferea 50. Aşa că Microsoft probabil că va oferi mai multe la acelaşi preţ, mai ales pentru că se gândesc că dacă vor oferi consumatorilor o capacitate de stocare mare la un preţ mic, aceştia nu se vor supăra că plătesc şi pentru Office.

Citește totul despre:

Comentarii