Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul și anunțurile, pentru a oferi funcții de rețele sociale și pentru a analiza traficul. De asemenea, le oferim partenerilor de rețele sociale, de publicitate și de analize informații cu privire la modul în care folosiți site-ul nostru. Aceștia le pot combina cu alte informații oferite de dvs. sau culese în urma folosirii serviciilor lor. În cazul în care alegeți să continuați să utilizați website-ul nostru, sunteți de acord cu utilizarea modulelor noastre cookie.

Autobuzele Mercedes-Benz Intouro au sistem de asistență pentru protecția pietonilor

Autobuzele Mercedes-Benz Intouro ridică standardele de performață în ceea ce privește autobuzele interurbane destinate atât transportului interjudețean cât și excursiilor ocazionale.

Share

Petronel Tudor 0 comentarii

Actualizat: 15.09.2020 - 11:53

Mercedes-Benz anunță că autobuzele sale model Intouro sunt acum disponibile cu noi sisteme de asistență. Active Brake Assist 5 este un sistem de frânare de urgență și Sideguard Assist ce asigură noului model Intouro un nivel superior de siguranță în segmentul autobuzelor pe distanțe medii și lungi.

Mercedes-Benz Intouro este primul autobuz care dispune de un sistem unic de franare în caz de urgența, Active Brake Assist 5 – sau ABA 5 – ce marchează o etapă importantă în creșterea siguranței rutiere, anunță producătorul de autobuze.

Comentarii