Anvelopele Goodyear, recomandate în peste 80% din 208 teste independente efectuate

În ultimii cinci ani, anvelopele Goodyear au fost testate de 208 ori de 37 de reviste europene de renume în industria auto, printre care ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Zeitung, Auto Express, Gute Fahrt, Auto Moto și ACE / GTÜ.

Share

Răzvan Scăeşteanu 0 comentarii

Actualizat: 22.08.2017 - 16:17

În ultimii cinci ani, anvelopele Goodyear au fost testate de 208 ori de 37 de reviste europene de renume în industria auto, printre care ADAC, Auto Bild, Auto Bild Allrad, Auto Zeitung, Auto Express, Gute Fahrt, Auto Moto și ACE / GTÜ. În 43 dintre aceste teste, pneurile Goodyear au ocupat primul loc în clasament, iar în peste 80% din cazuri au primit calificativul ”recomandat”. Termenul "recomandat" se bazează pe sistemele de clasificare individuale ale diferitelor publicații și este definit de teste în care anvelopele Goodyear au obținut fie calificative între 1 - 3, fie o nominalizare de tipul "foarte recomandabilă", "recomandabilă", "foarte bună" sau" bună". Recomandarea se referă la anvelopele de consum ale Goodyear ca întreg și acoperă segmentele de vară, iarnă și all-season.

"Suntem mândri să putem anunța această importantă realizare, ce subliniază încă o dată angajamentul Goodyear de a oferi în mod continuu performanțe deosebite atunci când vine vorba de excelența și inovația produselor sale", a spus Martijn De Jonge, Directorul de Brand Consumer PBU EMEA.

Goodyear este una din cele mai mari companii producătoare de anvelope din lume, cu aproximativ 66.000 de angajați în 47 de unități de producție din 21 de țări. Fiecare nou tip de anvelopă este proiectat și testat astfel încât să respecte 50 de criterii de performanță și calitate înainte să intre în producție. 

Citește totul despre:

Comentarii

loading...