12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportVIDEO: Nadal, victorie istorică la Australian Open

VIDEO: Nadal, victorie istorică la Australian Open

Rafa Nadal a recunoscut: “Câștigarea titlului de la Australian Open a fost unul dintre cele mai emoționante momente ale carierei mele”. Spaniolul a câștigat al 21-lea titlu de Grand Slam masculin, învingându-l pe rusul Daniil Medvedev în finală.

La prezentarea de după meci, el a spus: „A fost unul dintre cele mai emoționante meciuri din cariera mea de tenis”.

Cu Novak Djokovic forțat să plece din Australia, deoarece nu s-a vaccinat anti-COVID-19 și cu Roger Federer recuperându-se după o intervenție chirurgicală la genunchi, marele tenismen este acum cu un titlu în fața rivalilor săi, după ce a câștigat meciul de la Rod Laver Arena.

Nadal a reușit una dintre cele mai bune performanțe ale sale.

După ce a suferit patru înfrângeri în mai multe finale în ultimul deceniu, Nadal poate savura acum o a doua coroană în Melbourne Park, la 13 ani după ce l-a învins pe Federer în 2009.

După ce a ratat Wimbledon din cauza oboselii și a US Open din cauza unei afecțiuni la piciorul stâng, Nadal a fost pe punctul de a renunța la tenis sfârșitul anului 2021.

Dar acum, se alătură lui Djokovic, Rod Laver și Roy Emerson ca fiind singurii tenismeni care au câștigat fiecare titlu de Grand Slam de două ori.

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Gabriela Ruse, în „sferturile” turneului WTA de la Rouen

Gabriela Ruse s-a calificat în sferturile de finală ale turneului WTA 250 de la Rouen, după ce a învins-o în trei seturi pe Clara...

Comisia de Disciplină a FRF a decis! Pedepse înjumătățite pentru Dinamo și UTA

Comisia de Disciplină a Federaţiei Române de Fotbal a suspendat parţial sancţiunile cluburilor Dinamo şi UTA, care primiseră iniţial câte patru meciuri fără spectatori...

Calificare istorică! Corvinul Hunedoara, în finala Cupei României

Divizionara secundă Corvinul Hunedoara s-a calificat pentru prima dată în istorie în finala Cupei României, după ce a învins-o pe teren propriu pe FC...
Ultima oră
Pe aceeași temă