17.7 C
București
miercuri, 25 mai 2022
AcasăȘtirile zileiInternaționalDirectorul Australian Open nu crede că Djokovic va da în judecată Australia

Directorul Australian Open nu crede că Djokovic va da în judecată Australia

Directorul turneului de la Australian Open, Craig Tiley, a respins informațiile potrivit cărora Novak Djokovic va da în judecată Tennis Australia după deportarea sa și a spus că se așteaptă ca numărul unu mondial să revină pentru a lua parte la evenimentul de Grand Slam care va avea loc anul viitor.

Djokovic, care a câștigat Australian Open de nouă ori, nu a putut intra în Australia, după ce un tribunal federal i-a anulat viza.

De atunci au apărut diferite rapoarte cum că Djokovic plănuia să dea în judecată Tennis Australia, dar Tiley a negat acest lucru.

Tiley mai crede că Djokovic se va întoarce în Australia, chiar dacă s-ar putea să i se impună o interdicție de trei ani de a călători în țară ca urmare a deportării sale.

Tiley a dat vina pe comunicarea greșită cu guvernul federal pentru problemele care au dus la expulzarea lui Djokovic din Australia.

Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite

Menținerea condamnării lui Aleksei Navalnîi face ca Rusia „să termine” toate formele de opoziție

Confirmarea condamnării principalului opozant al Kremlinului, Aleksei Navalnîi, arată că Rusia încearcă să suprime toate formele de opoziţie, a declarat marţi secretarul de stat...

Comisia Europeană a aprobat o schemă românească de 100 milioane de euro pentru a sprijini regenerarea pădurilor

Comisia Europeană a aprobat, în conformitate cu normele UE privind ajutoarele de stat, o schemă românească de 100 de milioane de euro pentru a...

Colliers: Locuințele noi devin din ce în ce mai puțin accesibile pentru români

Tot mai puţini români îşi permit să-şi cumpere o locuinţă nouă, având în vedere că prețurile continuă să crească într-un ritm sensibil mai accelerat...
Ultima oră
Pe aceeași temă