13.9 C
București
miercuri, 28 septembrie 2022
AcasăSportVIDEO. Mesajul lui Iohannis de Anul Nou

VIDEO. Mesajul lui Iohannis de Anul Nou

Preşedintele Klaus Iohannis le-a urat, românilor, un 2016 „bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii”, printr-o filmare publicată pe pagina sa de Facebook. 

„Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii”, a fost urarea şefului statului, postată pe pagina de Facebook alături de un mesaj video filmat lângă bradul din Sala Unirii a Palatului Cotroceni.

Citește și:  FOTO. Dacian Cioloș le urează românilor ”La Mulți Ani!” cu fotografii cu .miniștrii săi

 

 

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = „//connect.facebook.net/ro_RO/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Vă urez tuturor un An Nou fericit, bogat în împliniri şi mai înalt în aspiraţii. Privesc cu încredere spre 2016. Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile pe care le avem pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!

Posted by Klaus Iohannis on 31 Decembrie 2015

”Pentru noi toţi anul care se încheie a fost unul complicat, marcat de grele încercări, cu momente de cumpănă şi decizii dificile, dar necesare. 2015 a fost însă şi anul recâştigării normalităţii, anul în care au fost puse bazele unei reconstrucţii profunde la nivelul societăţii româneşti. Cu speranţă, curaj şi determinare românii au demonstrat că orice impas poate fi depăşit”, a sintetizat Iohannis anul care se încheie.

El a afirmat că priveşte cu încredere spre 2016: „Vreau ca schimbările în bine să capete contur şi consistenţă. Depinde numai de noi să folosim oportunităţile care se ivesc pentru a progresa şi a face din România ţara pe care ne-o dorim. La mulți ani, dragi români, oriunde v-aţi afla!”, a încheiat preşedintele.

Klaus Iohannis şi-a luat concediu înainte de Crăciun şi a plecat împreună cu soţia în Florida, la o familie de prieteni.

 

Cele mai citite

ANPC, împreună cu ANRE, propune semnalizarea persoanelor care vor citi contorul

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului (ANPC) spune că va propune ANRE introducerea unui sistem pentru semnalizarea prezenței fizice, pe teren, a persoanelor care vin...

Războiul stelelor / O navă spațială a NASA a lovit un prim asteroid, în timpul unui test de apărare planetară

Nava spațială DART a NASA a lovit un asteroid, în primul test de apărare planetară, dezvăluie Reuters. Nava spațială DART a NASA s-a izbit...

Departamentul de Stat și Departamentul Comerțului din SUA trimit o delegație în România

O delegație din Statele Unite, formată din înalți oficiali de la Departamentul de Stat și Departamentul Comerțului, sosește în România. De la Departamentul Comerțului, cel...
Ultima oră
Pe aceeași temă