18.1 C
București
miercuri, 8 mai 2024
AcasăSportVIDEO Coadă de 7 kilometri pentru un bilet la meciul dintre Brazilia...

VIDEO Coadă de 7 kilometri pentru un bilet la meciul dintre Brazilia și Argentina

O coadă de aproximativ 7 kilometri s-a format în orașul San Juan pentru a achiziționa biletul la meciul dintre Argentina și Brazilia. Evenimentul sportiv va avea loc marțea viitoare, iar fanii vor să se asigure că prind loc.

Meciul se va disputa marți pentru tururile de calificare la Cupa Mondială Qatar 2022, în stadionul Bicentenar din capitala provinciei Cuyo. Deși vânzarea biletelor pentru meci va începe abia mâine la ora 9, mii de sanjuaneni se aliniază deja pentru a cumpăra un bilet. Fanii nu vor să rateze dintre „Albiceleste” și „Verdeamarela”, care va avea prezența pe terenul lui Lionel Messi și a brazilianului Neymar, printre alte figuri de top la nivel mondial.

Coadă de 7 kilometri pentru meciul Brazilia-Argentina

Asociația de Fotbal Argentinian (AFA) a anunțat modalitatea de vânzare a biletelor pentru meciul dintre Argentina și Brazilia pentru tururile de calificare, marți de pe Stadionul San Juan Bicentennial. Pot fi achiziționate de mâine la ora 9, dar există două modalități de cumpărare. : în persoană, la Hipodromul El Villicum, din San Juan, sau prin Internet, prin platforma Auto-intrare. Deși mai este timp să înceapă vânzarea, în San Juan sunt deja mii de fani aliniați, ceea ce ajunge la șapte kilometri în vecinătatea pistei de curse.

Argentina și Brazilia, deja calificate la Qatar 2022, se vor întâlni marțea viitoare de la ora 20:30 la San Juan, pentru a paisprezecea ediție a calificărilor sud-americane la Cupa Mondială. Din cele patru colțuri ale țării, fanii caută, cu o nebunie fără precedent, un loc unde să urmărească acest spectacol râvnit.

Din cauza scandărilor discriminatorii împotriva Uruguayului de luna trecută la Buenos Aires, FIFA a decis să penalizeze fanii argentinieni. Astfel, incinta de 25.000 de locuri va putea găzdui acum doar 18.000 de fani.

Redacția
Redacțiahttps://romanialibera.ro
România Liberă este o publicație tipărită și online pentru politică, afaceri și avocați, care acoperă anunțuri pentru litigii majore, tranzacții și probleme de reglementare. A fost fondată în 1877, în România. RL este o publicație de ultimă oră și unul dintre cele mai cunoscute cotidiene la nivel mondial, în principal ca voce a opoziției împotriva autocraților și a fostei Securități. Printre autorii și cititorii noștri se numără cea mai mare organizație filantropă, Fundația pentru o Societate Deschisă din SUA, precum și editorialiști internaționali celebri, profesori de știință și de drept din întreaga lume. În 2009, RL publica săptămânal un supliment de opt pagini cu articole în limba engleză din New York Times, astăzi publică cele mai noi videoclipuri și știri internaționale. Cu sediul în București, RL numără în prezent 50 de colaboratori, agenți și jurnaliști.
Cele mai citite

VIDEO. Lewis Hamilton o bagă în sperieți pe Kendall Jenner. “Te urăsc la propriu!”

Fotomodelul Kendall Jenner a trecut prin momente de panică. Lewis Hamilton a avut-o drept copilot pe celebrul fotomodel în momentul în care a condus...

Joe Biden l-a lăudat pe Klaus Iohannis pentru modul cum și-a exercitat mandatul de președinte al României

Preşedintele american Joe Biden l-a lăudat marţi pe preşedintele României, Klaus Iohannis, pentru lidershipul său şi pentru că a oferit asistenţă de securitate în...

Crește numărul cazurilor de tuse convulsivă. Sugarii, cei mai expuși

În cursul anului 2023 și până în aprilie 2024, țările UE/SEE au raportat aproape 60.000 de cazuri de tuse convulsivă, o creștere de 10...
Ultima oră
Pe aceeași temă