12.2 C
București
joi, 18 aprilie 2024
AcasăSportFotbalArbitri din Slovenia la ultimul meci al tricolorilor din preliminariile Mondialului 2022

Arbitri din Slovenia la ultimul meci al tricolorilor din preliminariile Mondialului 2022

FIFA a delegat o brigadă de arbitri din Slovenia la partida Liechtenstein – România, ultimul meci al tricolorilor în grupa preliminară a CM 2022.

FIFA a delegat pentru ultimul meci al tricolorilor din grupa preliminară CM 2022 o brigadă din Slovenia, avându-l la centru pe Matej Jug, ajutat de Matej Zunic și Manuel Vidali, al patrulea oficial delegat fiind David Smajc, a anunțat sâmbătă Federația Română de Fotbal (FRF).

Brigada de arbitri din Slovenia la meciul tricolorilor de la Vaduz îl va avea central pe un arbitru FIFA din 2007

În camera VAR vor fi Nejc Kajtazovic alături de Silvo Borosak, în calitate de VAR Assistant.

„Matej Jug, 41 ani, este arbitru FIFA din 2007 și singurul contact cu fotbalul românesc la nivel de reprezentative vine din noiembrie 2016, când a fost al patrulea oficial al partidei România – Polonia 0-3 din preliminariile CM 2018”, a transmis FRF, conform orange.ro.

Obligați să facă o escală la Zurich, din cauza ceții dese, „tricolorii” au ajuns în cele din urmă la St. Gallen, locul în care și-au stabilit cantonamentul pentru ultimul meci din preliminariile CM 2022.

Acesta este programat duminică, 14 noiembrie, la ora 19:00, pe „Rheinpark Stadium” din Islanda. Victoria s-ar putea dovedi, însă, inutilă în cursa pentru locul de baraj, dacă Islanda nu va reuși să încurce Macedonia de Nord.

Partida Liechtenstein – România este ultima a tricolorilor din cadrul grupei preliminare J.

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Liviu Harosa, avocat în dosarul Roșia Montană: “Lupta juridică a fost ca o mlaștină, a fost imensă”

Litigiul Roșia Montană a dus la 54 de procese, a căror soluționare, în beneficiul cetățenilor și al statului român, a impus o muncă imensă,...

David Popovici, două medalii de aur la Campionatele Naţionale de înot

David Popovici a câştigat a câștigat aurul în proba de 200 m liber de la Campionatele Naţionale de înot pentru seniori, tineret şi juniori...

Climate Change Summit Awards premiază tinerii și IMM-urile ce propun soluții practice la provocările climatice

Climate Change Summit, cel mai mare eveniment regional pe tema schimbărilor climatice, susține și premiază soluții inovatoare și transformatoare din Europa Centrală și de...
Ultima oră
Pe aceeași temă