9.5 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportVideanu: Nu Roberta Anastase este prioritatea României

Videanu: Nu Roberta Anastase este prioritatea României

După întâlnirea de la Cotroceni dintre şeful statului şi reprezentanţii PD-L, Adriean Videanu a susţinut marţi o conferinţă de presă în cadrul căreia a precizat că Traian Băsescu s-a arătat pesimist în legătură cu faptul că liderii opoziţiei vor înţelege să servească interesului naţional.

Adriean Videanu a mai declarat că „nu cerem altceva opoziţiei decât să renunţe în a mai bloca activitatea Parlamentului şi să servească interesul naţional“. Întrebat dacă a fost luată o decizie în privinţa demiterii Robertei Anastase, Videanu a spus că „mass-media a căzut în plasa opoziţiei“  şi că „nu Roberta Anastase este prioritatea României“.

Traian Băsescu a făcut în cursul zilei de marţi, un apel către toate partidele să participe la adoptarea într-un interval de 30-45 de zile a legii salarizării unice, a legii pensiilor şi a legii bugetului de stat pe 2011 astfel încât acordul cu FMI să continue. PSD şi PNL refuză momentan un armistiţiu şi  doresc demiterea Robertei Anastase din funcţie pentru a deschide calea negocierii.

Cele mai citite

Fântânile arteziene din Sectorul 4, pregătite pentru zilele călduroase de vară

Sectorul 4 al Capitalei este o comoară ascunsă pentru cei care își doresc să exploreze frumusețea orașului. Printre numeroasele sale atracții, cum ar fi...
Ultima oră
Pe aceeași temă