1.2 C
Bucharest
Sunday, 10 December 2023
HomeSportVeste proastă de la naționala de fotbal. Mirel Rădoi are Covid-19

Veste proastă de la naționala de fotbal. Mirel Rădoi are Covid-19

„Situația medicală a selecționerului Mirel Rădoi nu permite organizarea conferinței de presă de mâine, în contextul pandemiei.” se precizează în comunicatul publicat de frf.ro.

“Am efectuat luni, 15 martie, un test COVID care, din păcate, a ieșit pozitiv”, scrie și selecționerul Mirel Rădoi. Acesta susține că nu are acum simptome. „Îmi doresc din tot sufletul să fi fost o eroare sau, în cel mai rău caz, ca perioada de 14 zile să fie aproape de final în cazul meu, astfel încât să putem începe normal pregătirea partidelor”, a mai adăugat selecționerul, care va efectua teste suplimentare în aceste zile pentru clarificarea situației.

Naţională României se pregătește de disputarea a trei partide internaționale în luna martie, în cadrul preliminariilor de calificare la Campionatul Mondial din 2022, acestea fiind: România – Macedonia de Nord (25 martie, ora 21:45), România – Germania (28 martie, ora 21:45) Armenia – România (31 martie, ora 19:00).

Cătălin Șerban
Cătălin Șerban
Cătălin Șerban scrie în presă din anul 2019, iar din februarie 2021 la România Liberă. A fost director de comunicare al Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și președinte al acestei organizații. A primit din partea Casei Regale a României, în anul 2015, Medalia „Regele Mihai pentru Loialitate" pentru organizarea excelentă a Alianței Naționale pentru Restaurarea Monarhiei și pentru devotamentul cu care a promovat ideile și cauza monarhică.
Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 655. România susține “Formula de Pace” propusă de președintele Zelenski

Vicepremierul Ucrainei a venit la București și a purtat discuții cu ministrul român al Afacerilor Externe, anunță un comunicat al Ministerului Afacerilor Externe (MAE)...
Ultima oră
Pe aceeași temă