15.7 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportFotbalUniversitatea Craiova a învins, ieri, Hermannstadt cu 1-0

Universitatea Craiova a învins, ieri, Hermannstadt cu 1-0

Universitatea Craiova a învins-o pe FC Hermannstadt cu scorul de 1-0 (1-0), vineri seara, pe teren propriu, într-un meci din etapa a patra a Superligii de fotbal, potrivit Agerpres.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Andrei Ivan (minutul 16 – penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată în urma consultării VAR-ului, după ce Alexandru Mitriţă a fost faultat în careu de Valerică Găman şi Sota Mino.

Universitatea a dominat jocul şi şi-a creat ocazii de gol, însă a arătat lipsă de claritate şi superficialitate la finalizare.

Sibienii au fost mai insistenţi pe final, când au avut un gol anulat (81) pentru ofsaid la Baba Alhassan.

FC Hermannstadt a fost aproape de egalare la ultimul său atac (90+7), dar portarul Laurenţiu Popescu a respins salvator cu piciorul mingea trimisă cu capul de Ciprian Biceanu.

Pentru Universitatea a fost a doua victorie din acest campionat şi prima cu antrenorul Laurenţiu Reghecampf pe bancă.

Universitatea Craiova – AFC Hermannstadt 1-0 (1-0), Stadion ”Ion Oblemenco” – Craiova

A marcat: Andrei Ivan (16 – penalty). Arbitru: Ionuţ Coza (Cernica); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Romică Bîrdeş (Piteşti); al patrulea oficial: Andrei Florin Chivulete (Bucureşti)

Arbitru video: Bogdan Dumitrache (Bucureşti); arbitru asistent video: Ionuţ Marius Bobe (Bucureşti)

Răzvan Zamfir
Răzvan Zamfir
Răzvan este în presă de două decenii, fiind jurnalist atât de presă scrisă cât și de online. Și-a început cariera scriind articolele la mașina de scris, fiind licențiat în filosofie. Și-a perfectat apoi cunoștințele în jurnalismul de business și financiar. Are în portofoliu nume mari de presă precum Bursa, Capital, Business Cover – pe care l-a coordonat, Economica sau Economedia. Este autor România Liberă din iulie 2023.
Cele mai citite

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...

Serviciile secrete americane au tras concluzia în cazul Alexei Navalnîi

Serviciile secrete americane au stabilit că președintele rus Vladimir Putin probabil nu a ordonat uciderea politicianului de opoziție Alexei Navalnîi, scrie Reuters. Navalnîi a murit...

Doi tineri au murit după ce au intrat cu scuterul într-un podeț. FOTO

Doi tineri au murit, noaptea trecută, într-un accident rutier produs pe raza satului Budeni, ce aparţine de oraşul Dolhasca, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru...
Ultima oră
Pe aceeași temă