15.6 C
București
vineri, 26 aprilie 2024
AcasăSportUn nou caz de infectare cu coronavirus în Serie A

Un nou caz de infectare cu coronavirus în Serie A

Mai multe cluburi din Peninsulă au început antrenamentele după relaxarea măsurilor pentru controlul pandemiei de coronavirus, însă nu a fost luată o decizie în legătură cu reluarea campionatului.

”În timpul primelor examinări medicale ale jucătorilor de la Torino FC, a rezultat un test pozitiv la COVID-19”, a anunţat clubul, miercuri, pe site-ul său oficial.

”Jucătorul, în prezent asimptomatic, a fost plasat imediat în carantină şi va fi monitorizat constant”, a mai precizat clubul, fără a oferi alte detalii.

Torino FC se numără printre cluburile mai puţin entuziaste din Italia în legătură cu o reluare a campionatului, preşedintele Urbano Cairo afirmând săptămâna trecută că Italia ar trebui să se gândească deja la sezonul viitor.

Joi va fi discutat protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor colective din 18 mai, între Federaţia Italiană de Fotbal (FIGC) şi Comisia tehnico-ştiinţifică a guvernului.

Fotbalul italian a fost suspendat pe 9 martie, când mai erau de jucat 12 etape din Serie A.

Cele mai citite

Universitatea Craiova, primul eșec cu Gâlcă pe bancă! Oltenii au fost surclasați pe teren propriu de CFR Cluj

Universitatea Craiova a pierdut pe teren propriu în fața celor de la CFR Cluj cu scorul de 0-1, în etapa a șasea a play-off-ului...

Tichetele casnice: cum le pot folosi firmele și persoanele fizice

Sistemul de plată prin tichete a activităților casnice e funcțional și tocmai a fost modificat de Guvern printr-o ordonanță de urgență, deși acesta ar...

Adrian Oianu, fost consilier local PNL, s-a înscris în PER și face echipă cu Dan Podaru

Fostul consilier local al sectorului 1 din partea PNL Adrian Oianu s-a înscris în Partidul Ecologist Român și va face echipă cu candidatul acestei...
Ultima oră
Pe aceeași temă