12.7 C
București
miercuri, 1 mai 2024
AcasăSportUn antrenor bulgar a fost suspendat pentru lovirea unor arbitri

Un antrenor bulgar a fost suspendat pentru lovirea unor arbitri

Comisia de Disciplină a BFU l-a amendat pe Djambazki, fost antrenor al echipelor Slavia Sofia, Montana şi Litex Loveci, cu suma de 1.500 leva (877 dolari), potrivit unui comunicat.

Tehnicianul de 49 de ani şi-a pierdut cumpătul şi a pătruns pe teren după ce oaspeţii au marcat golul victoriei, în min. 90, în urma unei lovituri libere acordate de arbitrul Ivailo Nenkov. Arbitrul asistent Gheorghi Velikov a încercat să îl apere pe Nenkov de furia lui Djambazki, punându-se în faţa colegului său, dar a fost lovit în faţă şi în piept de antrenor.

Presa locală a relatat că probabil Kariana îl va demite pe Djambazki, care nu a dorit să facă declaraţii după anunţarea sancţiunii.

Luni, Djambazki afirmase că îi pare său pentru reacţia sa şi a precizat că i-a sunat pe cei doi arbitri pentru a-şi cere scuze, aceasta fiind prima oară când e implicat în astfel de incident.

Cele mai citite

Probleme pentru Facebook și Instagram. Comisia Europeană a inițiat proceduri oficiale împotriva Meta

Astăzi, 30 aprilie, Comisia Europeană a demarat proceduri oficiale pentru a evalua dacă Meta, compania-mamă a platformelor Facebook și Instagram, a încălcat Actul legislativ...

Rețetă de mici de 1 Mai, de pe vremea bunicilor. Așa faci cei mai gustoși mititei

Ziua de 1 mai sau 1 mai muncitoresc se sărbătorește neapărat cu o porție de mici. Dacă nu vei avea unde să îi servești,...
Ultima oră
Pe aceeași temă