13 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportTomac: Antonescu, o nulitate din punct de vedere politic

Tomac: Antonescu, o nulitate din punct de vedere politic

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac, a declarat, joi, că liderul PNL, Crin Antonescu, este “o nulitate” din punct de vedere politic, transmite Mediafax.

“Cum poate Ponta şi Antonescu să ne reprezinte pe noi ca naţiune în viitorii ani? Sperăm că lecţia pe care am primit-o anul trecut o lovitură de stat să nu se mai repete niciodată în istoria României pentru că românii sunt un popor civilizat. (…) Vrem ca viitorul nostru european să fie unul clar asumat, iar relaţia noastră euroatlantică să nu fie pusă sub semnul întrebării aşa cum făcea în urmă cu un an de zile marele om de dreapta Crin Antonescu, o nulitate din punct de vedere politic, şi avem obligaţia să mergem printre cetăţeni să discutăm cu românii pentru că românii au nevoie de un partener”, a precizat Eugen Tomac.

De asemenea, Tomac a mai spus că “orgoliile mărunte” au divizat dreapta politică, dar că este nevoie de “un semnal” de determinare şi unitate în acţiune.

“Nu facem un secret din faptul că Mişcarea Populară este un proiect politic care urmăreşte o linie consacrată de către preşedintele Traian Băsescu, un proiect al oamenilor curajoşi, al oamenilor care ştiu ce vor să facă, al oamenilor care sunt implicaţi total”, a adăugat preşedintele Partidului Mişcarea Populară.

Tomac a mai spus că este “obligaţia” partidelor de dreapta să “scăpe de ciuma roşie şi din Bucureşti”.

Cele mai citite

Tânăra antrenată de maestra emerită a sportului, Mirela Pașca, înscrisă în campania „100 de tineri pentru dezvoltarea României”

Antonia Dragomir, o tânără gimnastă de doar 11 ani, a devenit un nume cunoscut în lumea gimnasticii românești și internaționale, datorită talentului său remarcabil...

Iohannis o poate acuza pe Andra că i-a furat opera “Pas cu pas”

Ilustrație: Laurențiu Mușoiu Dacă își tot vede năruit visul de a ajunge secretar general al Alianței Atlanticului de Nord (NATO), iar cu meditațiile nu...

Cristiano Ronaldo le-a luat fața lui Messi și Mbappe! CR7 este cel mai bine plătit sportiv al planetei

Pentru a patra oară în carieră, Cristiano Ronaldo ocupă primul loc în clasamentul celor mai bine plătiţi sportivi ai planetei, stabilit de revista economică...
Ultima oră
Pe aceeași temă