27.4 C
București
joi, 8 iunie 2023
AcasăSportTenisTatăl lui Djokovic: "Tentativa de asasinat s-a încheiat. 50 de gloanțe în...

Tatăl lui Djokovic: „Tentativa de asasinat s-a încheiat. 50 de gloanțe în pieptul lui Novak”

Tatăl lui Djokovic susține că atitudinea autorităților din Australia față de fiul său Novak poate fi comparată cu o „tentativă de asasinat”.

„Tentativa de asasinat asupra celui mai bun sportiv din lume s-a încheiat. 50 de gloanțe în pieptul lui Novak”, a postat Srdjan Djokovic pe Instagram.

Srdjan Djokovic este cel care a condus demonstrațiile din Serbia în favoarea fiului său, Novak.

Cel mai recent element în acest scandal este decizia unei instanțe din Melbourne de a-i anula viza de Australia lui Novak Djokovic. Decizia a fost luată de un complet format din trei judecători, în unanimitate. Sentința este definitivă.

Numărul 1 în tenisul mondial, Novak Djokovic, este obligat să părăsească teritoriul Australiei. El se va îmbarca, duminică, într-un avion spre Dubai.

„Tentativă de asasinat” finalizată prin expulzare

Premierul Australiei a salutat decizia Curții Federale din Melbourne. În schimb, președintele Serbiei s-a implicat personal de partea lui Novak. Șeful statului sârb a susținut că Djokovic ar fi fost „torturat” în Australia.

Salvatore Caruso primește o șansă extraordinară

Novak Djokovic intrase în Australia la data de 6 ianuarie 2022. El venise pentru a participa la turneul Australian Open. După anularea vizei, această participare nu mai este posibilă, deși Novak este numărul 1 în tenisul mondial.

În locul lui Djokovic va juca Salvatore Caruso (locul 150 WTA). Jucătorul italian are 29 de ani și este denumit, acum, de presa internațională, „lucky loser”. Caruso va juca primul meci împotriva sârbului Miomir Kecmanovic.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Hai cu rotativa!

Klaus Iohannis nu l-a vrut în funcția de premier pe Marcel Ciolacu. Dar se pare că nu mai are de ales. După ce și-a...

Designerul român Stephan Pelger a fost găsit mort în casă

Designerul român Stephan Pelger, în vârstă de 43 de ani, a fost găsit mort în locuinţa sa din Sectorul 2 al Capitalei. Poliţiştii Direcţiei Generale...

Consiliul JAI din 8-9 iunie nu discută extinderea Schengen. Poate avem o șansă în septembrie

Consiliul JAI din 8-9 iunie 2023, care se desfășoară în orașul Luxemburg, nu va lua în discuție o nouă extindere a Spațiului Schengen. Pe agenda...
Ultima oră
Pe aceeași temă