19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportTenisȘocul anului în tenis! Un fost lider mondial și-a anunțat revenirea pe...

Șocul anului în tenis! Un fost lider mondial și-a anunțat revenirea pe teren

Daneza Caroline Wozniacki, fost lider al clasamentului WTA, a anunţat că vrea să revină în competiţii şi intenţionează să fie prezentă la turneul de tenis de la US Open.

„Am fost departe de tenis în ultimii trei ani, acum vreau să compensez. Am devenit mamă, am doi copii frumoşi, sunt recunoscătoare pentru asta, dar mai am obiective de îndeplinit”, a spus daneza. “Vreau să le arăt copiilor mei că îţi poţi urmări visele indiferent de vârstă sau rolul tău. Am decis, ca familie, că este timpul. Abia aştept să revin”, a menţionat aceasta pe Twitter.

Într-un articol pentru revista Vogue, Wozniacki, care pe 11 iulie va face 33 de ani, a spus că va reveni pe teren în cadrul unui turneu din Canada, în august, înainte de participarea la US Open (28 august – 10 septembrie).

Daneza s-a căsătorit în iunie 2019 cu David Lee, jucător cu două selecţii în All-Star Game şi campion al NBA cu Golden State Warriors în 2015.

Wozniacki a câştigat Australian Open în 2018, după o finală cu Simona Halep. Anterior, daneza pierduse două finale la US Open (2009, 2014).

Wozniacki s-a retras din activitate după ediţia din 2020 a turneului de la Melbourne.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Kremlinul spune că legăturile dintre Moscova și Beijing vor continua

Kremlinul a ignorat o călătorie în China a secretarului de stat american Antony Blinken, în timpul căreia acesta și-a exprimat îngrijorarea cu privire la...

Rusia – Ucraina, ziua 773: SUA anunță un ajutor militar de 6 miliarde dolari pentru Kiev. VIDEO

Ministrul american al Apărării, Lloyd Austin, a anunţat o nouă componentă de asistenţă militară pentru Ucraina în valoare de şase miliarde de dolari, într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă