19.5 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportTenisNaomi Osaka și-a decis viitorul. Ce se întâmplă cu cariera jucătoarei japoneze

Naomi Osaka și-a decis viitorul. Ce se întâmplă cu cariera jucătoarei japoneze

Absentă din circuit din septembrie 2022, nipona Naomi Osaka, deţinătoarea a patru titluri de Grand Slam, a anunţat că speră să revină pe terenul de tenis la Australian Open.

Într-un interviu acordat postului sportiv american ESPN privind o posibilă prezență a sa la Melbourne, de anul viitor, Osaka, în vârstă de 25 ani, a răspuns „Da”, explicând că pauza de 16 luni pe care a făcut-o a reaprins dorința de a juca tenis.

În timpul acestei pauze, Osaka a născut în luna iulie o fetiţă, Shai. Asiatica nu a mai jucat într-o competiţie oficială de la turneul de la Tokyo din 2022, după ce a abandonat în turul doi.

Jucătoarea japoneză, care a motivat absenţa sa din cauza unor probleme psihologice cu care se confrunta de mai multă vreme, a participat miercuri la Flushing Meadows la un forum de sănătate mentală a sportivilor, alături de legenda americană a nataţiei Michael Phelps.

Urmărește România Liberă pe TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

Dacă nu la fotbal, la tenis de masă! Elizabeta Samara câștigă Liga Campionilor

Jucătoarea română de tenis de masă Elizabeta Samara a reușit să obțină pentru a cincea oară în carieră titlul în Liga Campionilor europeni și...

Un român în vârstă de 28 de ani a fost găsit mor într-o piață publică din Genova

O descoperire tragică a avut loc vineri, în jurul orei 16:30, în Piazza Monte Santodin din cartierul Sestri Ponente din Genova, Italia. Cadavrul unui...

100 de arestați la Boston după o manifestație pro-Palestina

Aproximativ 100 de persoane considerate a fi manifestanţi pro-palestinieni au fost arestate sâmbătă dimineaţa în campusul unei universităţi din Boston şi tabăra lor a...
Ultima oră
Pe aceeași temă