21.6 C
București
luni, 29 aprilie 2024
AcasăSportTenisIrina Bara, în optimile de finală ale turneului WTA Bogota

Irina Bara, în optimile de finală ale turneului WTA Bogota

Irina Bara s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA 250 de la Bogota, după ce a învins-o în trei seturi pe ucraineanca Katarina Zavaţka, scor 2-6, 6-3, 6-4.

Bara (29 ani, 178 WTA) s-a impus după două ore şi 23 de minute, într-un meci întrerupt luni din cauza ploii, în primul set, la scorul de 3-2 pentru Zavaţka (24 ani, 195 WTA).

Zavaţka a câştigat primul set cu 6-2, după trei ghemuri consecutive. În actul secund, Bara a reuşit să încline balanţa, la scorul de 3-3, reuşind să lege trei ghemuri la rând (6-3).

În decisiv, românca a avut 4-0, dar Zavaţka s-a apropiat la 4-3, au urmat câte un break de fiecare parte, Bara câştigând setul tot pe serviciul adversarei, la a cincea sa minge de meci.

Pentru acest succes, Bara va primi un cec de 4.040 de dolari şi 30 de puncte WTA, iar în turul secund va juca cu câștigătoarea dintre Nadia Podoroska (Argentina/N.5) și Laura Pigossi (Brazilia).

Urmărește România Liberă pe  XFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

A crescut interesul românilor pentru a deveni proprietari de case în Dubai

Dubaiul reprezintă un teritoriu extrem de ofertant pentru românii care sunt în căutare de investiții imobiliare pe termen mediu și lung. Astfel, aceștia achiziționează...

Joe Biden, discuție telefonică cu Benjamin Netanyahu

Preşedintele american Joe Biden a discutat duminică la telefon cu premierul israelian Benjamin Netanyahu, prilej cu care şi-a reafirmat angajamentul ferm faţă de securitatea...
Ultima oră
Pe aceeași temă