10.8 C
București
sâmbătă, 27 aprilie 2024
AcasăSportTenisGALERIE FOTO. Bouchard, discretă pe teren, vocală pe internet

GALERIE FOTO. Bouchard, discretă pe teren, vocală pe internet

Canadianca Eugenie Bouchard continuă să fie o prezență discretă în circuitul WTA, după revenirea pe terenul de tenis, dar nu ratează nicio ocazie pentru a face valuri pe internet, acolo unde are milioane de urmăritori.

Săptămâna trecută, fostul număr 5 WTA a luat cu asalt rețelele de socializare cu o imagine care a aprins imaginația fanilor din întreaga lume. Canadianca a publicat o poză într-un costum office, de un verde neon, care atrăgea toate privirile. A adăugat la descrierea fotografiei „Profilul meu LinkedIn” și a primit instant peste 18.000 de aprecieri, iar fanii s-au înghesuit în secțiunea de comentarii pentru a-i aduce laude.

Un fan s-a angajat să o urmărească pe Bouchard pe platforma LinkedIn: „Foarte grozavă, te voi căuta pe LinkedIn!”, în timp ce altul a scris: „Nu mă pot abține să mă îndrăgostesc de tine…”. Un al treilea utilizator de Instagram a făcut o glumă la adresa culorii hainelor sportivei, spunând: „Ok, ești Kermit – unde este Miss Piggy?”.

Tot săptămâna trecută, „Genie” i-a înfuriat pe fanii Simonei Halep, după ce românca a primit o suspendare de 4 ani în cazul de dopaj. Canadianca a avut o reacție sarcastică pe contul ei de Twitter, în seara în care s-a anunțat verdictul: „Mi s-a spus să nu postez astăzi!”, a scris Bouchard. Un fan al Simonei i-a întors ironia și a întrebat-o dacă mai joacă tenis, iar Eugenie a continuat pe același ton: „Mulțumesc că mă urmărești, baby!”.

Fosta finalistă de la Wimbledon nu este la prima ieșire de acest fel. În trecut, a numit-o „trișoare” pe Maria Sharapova, la revenirea rusoaicei după suspendare, iar în acest an, la turneul de la Madrid, după ce a învins-o pe Dayana Yastremska, a numit-o pe ucraineancă „dopată”.

Revenită în circuit la începutul acestui an, după o pauză de 18 luni, Bouchard nu a rupt gura târgului pe teren, motiv pentru care a decis să devină și analistă TV a sportului alb. În ultima perioadă, canadianca a alternat partidele de tenis cu aparițiile la televizor.

Mai mult, la doar 29 de ani, Bouchard a semnat un contract cu Turul Profesionist de Pickeball și va urma să intre în acest sport din 2024, fapt care îi va afecta și mai mult evoluțiile de pe terenul de tenis.

De-a lungul carierei, Bouchard a cucerit un singur titlu WTA, la Nurnberg, în 2014, și a mai pierdut alte cinci finale, la Osaka, Wimbledon, Wuhan, Hobart și Kuala Lumpur.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

Cătălin Mihai
Cătălin Mihai
Cătălin Mihai a absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București și lucrează în presa centrală din anul 2014. În paralel cu activitatea jurnalistică, a activat ca redactor în cadrul Editurii Universității din București. A lucrat pentru România Liberă ca editor online și jurnalist sportiv între anii 2019-2021, iar din martie 2023 s-a alăturat din nou echipei.
Cele mai citite

VIDEO. Mai multe persoane au fost reținute pentru trafic de droguri. Una din ele, prinsă în flagrant

La data de 25 aprilie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța (DIICOT) au dispus...

Cultură de canabis, descoperită într-o comună din Călărași. Un bărbat a fost reținut de procurorii DIICOT

Un bărbat a fost reţinut, joi, de procurorii DIICOT, după ce ar fi iniţiat şi dezvoltat, într-o comună din judeţul Călăraşi, două culturi de...

A născut soția lui George Simion

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, a primit un veste bună mult așteptată. Liderul AUR este tată. George Simion a anunțat pe Facebook că...
Ultima oră
Pe aceeași temă