11.3 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSportTăriceanu, Chiliman şi Orban, ATAC fără precedent la Antonescu şi Chiţoiu

Tăriceanu, Chiliman şi Orban, ATAC fără precedent la Antonescu şi Chiţoiu

Călin Popescu Tăriceanu, Andrei Chiliman, Ludovic Orban şi Diana Tuşa au lansat, marţi seară, un atac fără precedent la adresa lui Crin Antonescu şi Daniel Chiţoiu, după ce şedinţa care trebuia să aibă loc la Organizaţia Sector 1 a PNL a fost mutată fără a fi anunţaţi, potrivit b1.ro.

Mai mult, Daniel Chiţoiu ar fi încuiat sediul PNL Sector 1 şi a plecat cu cheia la Parlament, acolo unde, alături de Crin Antonescu, ar fi convocat o şedinţă separată a Organizaţiei Sector 1, Tăriceanu, Chiliman, Orban şi Tuşa rămânând pe holurile sediului PNL Sector 1.

Primul care a luat cuvântul a fost Călin Popescu Tăriceanu, fost preşedinte al PNL, care a zis că deplânge situaţia în care se regăseşte partidul şi că există o lipsă acută de democraţie în PNL.

“Reuniunea care a fost ieri stabilită în cadrul BPN a fost amânată. Probabil amânarea ţine de forţarea statului şi de impunerea delagaţiilor care vor participa la Congres. Unii dintre actualii lideri PNL care consideră că cine nu este “cu noi” este împotriva noastră.

Atunci, aici la Sectorul 1, trebuie schimbată structura delegaţiei permanente. Această atitudine pune în evidenţă deficitul enorm de democraţie din PNL. Nu pot decât să deplâng această situaţie. Este injust şi lipsit de o minimă etică în politică”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: Cât de disidenţi sunt “disidenţii” din PNL?

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă